Milomir Marić
printskrin
Milomir Marić

printskrin

Milomir Marić, Foto: printskrin

- Šta se tada dešavalo? Jesi hteo da pucaš rafalom u Šešelja?! Kako si ti reagovao kad si čuo da oni hoće Tita da probodu kocem, da hoće da ga iseku na komade i raščereče?! - upitao je Marić.

Veselin Šljivančanin

Printscreen

Veselin Šljivančanin, Foto: Printscreen

Šljivančanin je naveo da je imao jasno naređenje da čuva poredak tadašnje zemlje.

- Imao sam naređenje i rekli su mi da idem tamo da očuvam mir. Nisam tada znao za Šešelja. Video sam neke ljude koji hoće da skrnave Kuću cveća i Titov grob i smatrao sam da to država ne sme dozvoliti. Tada sam im rekao: Ko krene, jednom nogom je u grobu - ispričao je Šljivančanin.

BONUS VIDEO Pripadnik Belivukovog klana Marko Kuzman o ubistvu Milana Ljepoje Manceta: Da, brate definitivno je ubijen...

*

Pročitajte i:

Komentari (3)

miloš

15.02.2021 22:32

Ko više veruje ovom ratnom zločincu?

Sam

15.02.2021 23:40

@miloš - Tako je.Evo ga place ko p...ka kaze da nije rusio Vukovar i nema pojma o tome.Boze sacuvaj.

Zoran52

16.02.2021 07:14

Vrhunac laži i pretvaranja, nije znao ko je Šešelj. Njegovim neradom, neznanjem, samohvalisanjem i glumom serdara došlo je do pakla u Vukovaru. Načelnik bezbednosti daje slabe procene i ljudi ginu.Nije znao gde je bio vatreni položaj artiljerije u Negoslavcima,spavao 100m dalje. Kriv je za Velepromet,Ovčaru,tu su bili njegovi bezbednjaci i teritorijalci.Poreg njega je bila kamera zastava filma, omogućio kum Svorcan. Gde su pare koje su otišle za Beograd?