Marija Zaharova
Printscreen / Youtube
Marija Zaharova

Printscreen / Youtube

Marija Zaharova, Foto: Printscreen / Youtube

Zaharova je navela da je u objavi bilo istaknuto neslaganje sa arogantnim stavom „izuzetnih“.

„Trikovi protokola postali su jedan od pristupa koje američki zvaničnici redovno koriste kako bi veštački stvorili izgled sopstvene izuzetnosti. A to je neprihvatljivo“, naglasila je portparolka.

Podsetimo, ubrzo po potpisivanju sporazuma koji reguliše ekonomske odnose Beograda i Prištine u Vašingtonu, na društvenim mrežama je počela da kruži fotografija Vučića koji sedi preko puta svog američkog kolege Donalda Trampa, a koju je kasnije ruska zvaničnica iskoristila u svojoj objavi na Fejsbuku.

Zaharova je kasno sinoć na svom profilu na Fejsbuku objavila „kombo“ fotografije na kojoj u gornjem delu slike srpski predsednik Aleksandar Vučić sedi preko puta američkog kolege, dok je u donjem delu fotografije američka glumica Šeron Stoun, u čuvenoj sceni iz filma „Niske strasti“.

Zaharova je uz fotografiju napisala: „Ako vas je neko pozvao i postavio stolicu kao da ste na saslušanju, onda vi sedite kao na slici br. 2, ma ko da ste. Verujte mi!“

Komentari (2)

penzioner

06.09.2020 14:07

Mislim da ti nije trebala da uradi, vreme će pokazati. Da sam Putin sad bi Srbiju i Kosovo pustio niz vodu u UN.

branka met

06.09.2020 15:48

Nemušto opravdavanje demantuju kombo fotografije iz Niskih strasti. Možda je sebe videla na tim fotografijama - što ti je podsvest!