Marinika Tepić
Tanjug/Sava Radovanović
Marinika Tepić

Tanjug/Sava Radovanović

Marinika Tepić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Đilasova potpredsednica ovog puta nije videla „drogirane kokoške“ i „nepostojeće noževe“, ali je tvrdila da je došla do epohalnog otkrića zašto opada lišće.

Naime, ona je na svom Tviter nalogu navela da je u Novom Sadu opalo lišće sa drveća zbog aero-zagađenja i da je dokazano da je smrtnost od korone za 19 odsto veća gde ima i aero-zagađenja.

Preporučujemo:

- U Novom Sadu je noćas u roku od tri sata bila potrebna maska i zbog aero-zagađenja! Jutros smrad, svi se žale, a onda bukvalno odjednom opalo sve lišće. Zeleno! Ljudi snimaju, nikad videli! A sećate se novih dokaza? Smrtnost od korone je za 19 odsto veća gde ima i aero-zagađenja - napisala je Tepićeva, a njeni pratioci su joj poručili da prestane da piše neistine.

- Marinika, prestani da prodaješ teorije zavere, logično je da lišće opadne od mraza! - bio je samo jedan je od mnogobrojnih komentara.
Dok Tepićeva provodi vreme u smišljanju teorija zavere, Dragan Đilas, lider SSP-a, i Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, više se i ne trude da sakriju da je njihova saradnja sve manje moguća.

Dragan Đilas i Vuk Jeremić

Printscreen

Dragan Đilas i Vuk Jeremić, Foto: Printscreen

Tako je Jeremićeva Narodna stranka odlučila da formira svoju odborničku grupu u Skupštini grada Beograda.

- Narodna stranka formiraće svoju odborničku grupu u Skupštini Beograda nakon odluke Stranke slobode i pravde, Sindikata „Sloga“ i Pokreta za preokret da osnuju svoj klub u gradskom parlamentu - piše na zvaničnom Tviter profilu Narodne stranke, što je Vuk Jeremić retvitovao.

Vladimir Orlić, potpredsednik Skupštine Srbije, poručio je za „Alo!“ da one koji prate dešavanja u Skupštini grada ovo ne čudi.

- Odavno se Đilasova odbornička grupa raspala u paramparčad, na dve grupe i nekoliko solo pevača. Sad se i Jeremić izdvaja jer mu je Đilas preoteo neke beogradske odbore, a pokušao je i odbornike. Dok se međusobno svađaju i ujedaju, na sednice ni Đilasovi ni Jeremićevi ne dolaze uopšte, ali svi uzimaju naknade svakog meseca. To je jedino što njih zanima u vezi sa Beogradom - pare u džepu svakog meseca - kazao je on.

Pročitajte još: