Milomir Marić
printscreen
Milomir Marić

printscreen

Milomir Marić, Foto: printscreen

- Što nam niste pomogli? - upitao sam ga, priča Marić.

- Odgovorio mi je: Nije nam padalo napamet. Rusija je izgubila 20. vek zbog ludih Srba i Sarajevskog atentata. Meni je bilo glavno da me Srbi ne uvuku u izgibenije novog svetskog rata. Bolje i SSSR mirno da se raspadne nego klanica da nastane kao kod vas - tvrdi Marić.

Popularni voditelj kaže da je Gorbačov dobro znao srpsku istoriju, a ono što mu je saopštio u nastavku ga je u potpunosti dotuklo.

- Vi imate gubitnički, Kosovski mit, a mi imamo pobednički, mit Petra Velikog, a to je ujedinjavanje nemačke tehnologije i ruskih sirovina koje će osvojiti svet. Pa, ja sam sa Kolom dogovarao da oteramo Amerikance i NATO iz Evrope - priča Marić o svom susretu sa Gorbačovim.

Marić navodi da Gorbačov nije znao da su maršal Dmitrij Jazov i Veljko Kadijević planirali da izvedu puč, u Beograd i Moskvi, kako bi se očuvao socijalizam.

- Gorbačov mi je rekao: Da sam znao šta su planirali, odmah bih ih pohapsio - seća se Marić.

 

 

Komentari (7)

Ludi Srbin

01.04.2020 17:04

Zato ima onu fleketinu preko face i glavudze!

Sava

01.04.2020 17:05

Hoces reci Helmut Kol te navukao na "da oteramo amerikance iz evrope" ili si zaista u to poverovao , poverovao CDU/CSU politicaru kojima je osnovna misao rusija je neprijatelj a usa.spas nemcima , e Gorbacov Gorbacov votka je.ena...

Beroslav

01.04.2020 18:13

Ko ce tom olosu bilo sta da veruje!

flekavi

01.04.2020 18:40

flekavi je obeležen kao upropastitelj Rusije . Nije ga dzabe B obelezio da javi narodu ali ovaj nije razmeo poruku..

deda

02.04.2020 09:04

Taj je kriv i za raspad Rusije.A mi da ocekujemo od njega pomoc.To je izdajnik, cudi me da nije zavrsio gde mu je mesto.

Dragoljub

02.04.2020 12:55

Zato ima ranc u Americi,kao i Kozirjev a sto se tice atentata malo je u pravu,milion ipo ljudi je masakriranoi da bi Ludovi poput Karadjordjevica napravili banovine svima a srbi i dan danas prezu volove u saonicama a pritom ih i dalje ganjaju VukceviciVekarici Marovici Pivljani Malisici.

sara

02.04.2020 13:56

Jedna budaletina,koja je srozala SSR i koja ne može za mali prst da se uhvati Putinu!!.