Nela Kuburović
Alo / N. Vujanović
Nela Kuburović

Alo / N. Vujanović

Nela Kuburović, Foto: Alo / N. Vujanović

Da li zbog toga što sada imaju malo više slobodnog vremena ili zato što nisu pod stresom zbog brojnih državnih obaveza, te su dolaskom na sednicu Predsedništva SNS-a pokazali da izgledaju bolje nego ikad. Em su svoje linije doveli do perfekcije, em su počeli da teraju modu.

Za važan stranački sastanak nekadašnji ministar Zoran Đorđević izabrao je plavu boju, te se utegao u farmerke i sako u ovoj nijansi, obukao belu košulju, a štrafte na sakou uklopio sa bojom cipela.

Zoran Đorđević

Alo / N. Vujanović

Zoran Đorđević, Foto: Alo / N. Vujanović

Nela Kuburović, koja je u prošlom sazivu Vlade bila na čelu Ministarstva pravde, izgleda bolje nego ikad, a za sastanak u sedištu SNS-a odabrala je krpice u beloj boji. Lepa političarka pojavom je oduševila sve prisutne, a mnogi su primetili da je promenila i frizuru.

Zoran Babić

Alo / N. Vujanović

Zoran Babić, Foto: Alo / N. Vujanović

Naravno, ni ovaj sastanak nije prošao bez Zorana Babića, koji je već navikao da diktira modne trendove među stranačkim kolegama. On je u sedište naprednjaka ušetao u sakou bež nijanse koji je iskombinovao sa famerkama, puloverom i košuljom.

Doduše, Babić je poznati metroseksualac, jer se odevnim kombinacijama isticao i na prethodnim sednicama Predsedništva SNS-a. Tako je početkom oktobra u sedište naprednjaka ušetao u tamnocrvenom sakou, a vrhunac stajlinga bile su sive, uzane i nešto kraće pantalone, koje je iskombinovao sa belim patikama.

Zoka se skockala, Jadranka nakinđurila

Jadranka Joksimović i Zorana Mihajlović

Alo / N. Vujanović

Jadranka Joksimović i Zorana Mihajlović, Foto: Alo / N. Vujanović

Ministarke Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović su zajedno došle na važan stranački sastanak i pokazale da njihovo prijateljstvo cveta i u ovom sazivu Vlade.

Mihajlovićeva je odenula haljinu sa tigrastim dezenom koju je uklopila sa crnim sakoom, baletankama i torbom.

S druge strane, Joksimovićeva je ovom prilikom batalila šešir, koji joj je postao zaštitni znak, te se odlučila za crno-bež kombinaciju, a po komentarima prisutnih moglo se zaključiti da se previše nakitila, odnosno da je preterala sa količinom nakita koji je ovom prilikom imala na sebi.

Pročitajte još: