Aleksandar Mirković
Tanjug
Aleksandar Mirković

Tanjug

Aleksandar Mirković, Foto: Tanjug

- Od Lutovca, preko Marinike, do Živkovića, a tačno u podne i Đilas je lično krenuo da baljezga, i pokazao svu svoju bahatost i aroganciju.

Napominje da je licemerno da o ekonomskim merama govori čovek koji je sve državne funkcije, od direktora Narodne kancelarije, preko ministra, do gradonačelnika, koristio i iskoristio samo za lično bogaćenje i da sebi obezbedi 25 miliona u nekretninama i 619 miliona evra svojim firmama, a sve to na grbači građana.

Mirković je naglasio da koliko god se Đilasu to svidelo ili ne, vlast predvođena Aleksandrom Vučićem pokazala je odgovornost prema svojoj državi i svom narodu, dok je on sa svojim poltronima pokazao samo da mu je gola mržnja, laž i bolesna želja da se dočepa vlasti jedino čime se služi i šta ga pokreće.

Mirković je naveo da su imali mnogo vremena da osnaže zemlju, ali da su umesto toga osnažili samo svoje devizne račune i da sada neka puste one koji umeju i žele da vode zemlju u pravom smeru.

- Na kraju, Dragan Đilas mora da se pomiri sa činjenicom da su Beograd i Srbija procvetali od kad on i njegovi saradnici nisu više u mogućnosti da odlučuju, te da čak i tokom ove krize zemlja funkcioniše bolje nego što je to bio slučaj dok su oni bili na vlasti.
Srbija će pobediti korona virus, jer Aleksandru Vučiću i najboljim ekspertima koje naša zemlja ima, a svakodnevno ih napadaju propali političari, od života građana nema ništa bitnije - rekao je šef odborničke grupe SNS.