Aleksandar Mirković
Promo/Beograd SNS
Aleksandar Mirković

Promo/Beograd SNS

Aleksandar Mirković, Foto: Promo/Beograd SNS

Saopštenje šefa odborničke grupe SNS prenosimo u celosti:

"Ne postoje časni oficiri policije koji bi se obratili za bilo šta tajkunima i ljudima koji su okruženi narko-dilerima. Časni se takvima nikada ne bi obratili. I to je jasno ko dan.

Ali, postoji Veliki brat Dragan Đilas. Svakodnevno osmišlja sa svojim stranačkim lažovinikama i medijima pod svojom direktnom kontrolom izmišljotine u očajničkoj želji da diskredituje ministra Nebojšu Stefanovića i policiju.

Povremeno mu ponestane ideja u njegovoj kampanji laži i tako mu se desi da, baš kao danas, osmisli pismo 15 anonimnih oficira policije koje količinom nepoznavanja policijske profesije prosto „oduševljava“. Toliko, da navedeno pismo sprčkano u brzini u kuhinji Dragana Đilasa nije potrebno posebno komentarisati. Jasno je ko dan i da je izmišljeno i da ga nije pisao policajac.

Đilasove kampanje i kampanjice laži ne mogu osporiti rezultate pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova na čelu sa Nebojšom Stefanovićem. I ma kako veliku laž osmislio, svaki policijski službenik zna - kakva su mu danas uniforma, vozilo, oprema i plata, kada je Nebojša Stefanović ministar. Baš kao što zna i kakvi su bili u vreme dok je Dragan Đilas bio na vlasti. Više veruju svojim očima, nego Đilasovim lažima.

Svi časni ljudi u Srbiji zapravo se pitaju zašto Đilas toliko brine da mu šurak Milan Dabović, osuđen zbog šverca kokaina, ne ostane gladan u zatvoru? Kako će to da menja budućnost Srbije sa bliskim stranačkim saradnikom iz Kuršumlije Milutinom Bakićem, inače uhapšenim sa 66 kilograma droge u kamionu? I da li ima u Đilasovom Savezu protiv Srbije bar neko ko nije, i to jasno ko dan, povezan sa narko-dilerima?

Baš zato časnim ljudima u Srbiji nije ni upitno zašto su pripadnici MUP-a i ministar Stefanović svakodnevno na meti Đilasovih izmišljotina", rekao je šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković.