Gordana Čomić
Alo!/Dejan Briza
Gordana Čomić

Alo!/Dejan Briza

Gordana Čomić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Zoran Lutovac, Nataša Vučković i Gordana Čomić ulaze u trku za lidera Demokratske stranke, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih opozicionih krugova.

Organizacioni odbor demokrata doneo je prošle nedelje jednoglasnu odluku da se izborna skupština stranke održi 2. juna u Beogradu. Prema rečima našeg izvora, DS očekuju neizvesni unutarstranački izbori.

- Najljuća borba mogla bi se voditi se između dve dame. Nataša Vučković i Gordana Čomić biće favoriti na izborima u taboru demokrata, jer obe imaju veliki ugled među članovima i simpatizerima stranke - objašnjava naš izvor.

Dragan Šutanovac

Alo/ Masanori Jošida

Dragan Šutanovac, Foto: Alo/ Masanori Jošida

S druge strane, u obzir svakako treba uzeti i Zorana Lutovca. On je na prethodnim unutarpartijskim izborima izgubio od Dragana Šutanovca, ali je osvojio visoko drugo mesto.

Prema rečima našeg sagovornika, u trci za predsedničko mesto po svemu sudeći neće učestvovati Branislav Lečić.

- Iako je Lečić najavio da je spreman za svaku vrstu kandidature u kojoj treba da se motivišu građani, male su šanse da dobije podršku u stranci - zaključuje naš izvor.

Inače, na izbornoj skupštini demokrate će birati novog predsednika i novo rukovodstvo partije, uključujući svih pet potpredsednika, predsednika Političkog saveta, 40 članova stalnog sastava Glavnog odbora, devet članova statutarne komisije i tri člana nadzornog odbora, saopštila je ta stranka.

Komentari (6)

Šojke

09.04.2018 21:17

Muka mi je od Čomicke i Nade Kolundzije.

cile

09.04.2018 22:10

Mora da se vrate svi koji su otišli da dodje do pomirenja mora to pod hitno da bi povratili clanstvo ovako nema nista od DS unisten ugasen Da Micunovic pomiri sve redom Cedu Boris Djilas Vuk Petrovic Zivkovic to je DS ako to ne urade puko DS ugasen nema ni cenzus

vev

10.04.2018 03:05

@cile - Alo -Korisnik, neobavesteni-svi osim ovo malo ostalih, listom promenili stranku, eno ih u SNS, ha,ha,ha.............to im je inace obicaj, dok se vecina promeni, si na presvlacenje! Kakav Micunovic, svasta....

4ee 5ee

09.04.2018 23:43

Cirkus Kolorado.

Ivan

10.04.2018 18:44

Konacno Natasa Vuckovic, konacno. Odavno je vreme da sve svoje sposobnosti, a ima ih mnogo, upotrebi da DS ponovo postane ono sto progresivno gradjanstvo od nje i ocekuje. Sve sto je ovih 28 godina radila gospodju Vuckovic prosto obavezuje i na kandidaturu za predsednika DS.

Сараџогла

11.04.2018 07:56

Само нова странка са потпуно новим људима староседеоцима Србије може да донесе бољитак.Да се заустави погубна и расипничка политика лобија босанских срба који деценијама дрмају Србијом.Дозвољено је подизање споменика најгорем србину због чијег сулудог чина је избио Први светски рат када је погинуло МИЛИОН и 100 срба.Сутрадан по оснивању странке староседелаца Србије кренула би невиђена хајка да се оснивачи сатру од живота.