NARODNI POSLANICI BILI NA PAUZI Neki na njivi, drugi na televiziji!

Narodni poslanici se početkom sledećeg meseca vraćaju u skupštinske klupe, a 1. mart se pominje kao datum kada bi trebalo da počne prolećno zasedanje, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora.

Poslanici u Skupštini Srbije
Poslanici u Skupštini Srbije, Foto: Alo / Marko Đoković

Iako im se zimski raspust malo odužio, ipak moramo priznati da su naši tribuni bili aktivniji u odnosu na prethodne godine jer su imali i dosta vanrednih zasedanja u parlamentu. Doduše, nije im manjkalo ni slobodnog vremena koji su neki provodili na njivi, a drugi u televizijskim studijima...

- Prihrana pšenice, nabavke materijala za setvu, semena, mineralnih đubriva, a i vanredna sednica je danas, pa i tu treba priprema - poručio je za „Alo!“ Marijan Rističević, kada smo ga upitali čime se bavio dok je bio na poslaničkom raspustu.

Snežana Paunović, poslanica SPS-a, poručuje da skoro i da nije bilo pauze između jesenjeg i prolećnog zasedanja i podseća da je i za danas zakazana treća vanredna sednica.

- Ako uzmemo u obzir i sednice Odbora, koje su se održavale u pauzi između zasedanja, moglo bi se reći da pauze nije ni bilo. Svoje slobodno vreme provodim u društvu ljudi koje volim ili uz dobru knjigu. Mislim da smo svi željni vremena koje nije bilo opterećeno strahom od kovida-19, ali nadam se i verujem da će i to uskoro postati prošlost - kazala je ona za „Alo!“.

Poslanik Aleksandar Čotrić ističe da se u međuvremenu bavio lokalnim izborima, koji su zakazani za 28. mart u Kosjeriću, Zaječaru i Preševu.

- Bio sam prošle sedmice u Skupštini na sednicama Odbora za dijasporu, na kojem su bili gosti predstavnici Srba iz Hrvatske, i Odbora za kulturu, na kojem je pokrenut postupak za izbor članova Programskog saveta RTS-a. Gostovao sam i u jutarnjim programima TV „Pink“ i TV „Hepi“, kao i na lokalnoj TV u Staroj Pazovi. Najviše mi, zbog pandemije, nedostaju susreti s dragim ljudima i putovanja kojih, praktično, nema poslednjih godinu dana - priznao je on za „Alo!“

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi