"NOGO BI PUŠKOM NA POSLANIKE I DRŽAVU" Nikola Radosavljević: Krajnje je vreme da se stane na put Srđanu Nogu i sličnima

Srđan Nogo, osvedočeni anarhista, rušitelj , lažov i manipulator ne prestaje da šokira srpsku javnost

Srđan Nogo
Srđan Nogo, Foto: Printscreen: Youtube

Srđan Nogo, osvedočeni anarhista, rušitelj , lažov i manipulator ne prestaje da šokira srpsku javnost , ovoga puta otvorenim pozivom na napad paintball puškama na narodne poslanike, 27. Ili 28. jula ispred Narodne Skupštine Republike Srbije na dan konstituisanja, izazvavši tako opšte uznemirenje javnosti.

Posle nedavnih nemilih scena napada na policiju, divljanja i uništavanja državne i privatne imovine u Beogradu, Srđan Nogo ide korak dalje najavivši direktan napad na legalno, na izborima, izabrane narodne poslanike i to ni manje ni više nego puškama i topovskim udarima , što je direktan napad na građane Srbije koji su ih izabrali, na državu i ličnu bezbednost poslanika sa jednim jedinim ciljem destabilizovati Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića - izjavio je Nikola Radosavljević narodni poslanik u novom sazivu Skupštine Republike Srbije i dodao:

- "Krajnje je vreme da se stane na put Srđanu Nogu i sličnima, kojih srećom ima malo, kao i njihovim nalogodavcima koji sa debelim novčanicima stoje iza ovog samozvanog opozicionara, "poštenjačine " i "junačine" kome je jedini cilj da se sa puškom u ruci bori protiv svoje države i naroda. "

Nikola Radosavljević
Nikola Radosavljević, Foto: Alo.rs

- Građani Srbije nisu i nikada neće biti uz one koji seju mržnju, strah, bezumlje i nasilje pa neće biti ni ovoga puta. Nogo igra opasnu igricu koja je primerenija dečijem uzrastu , a ne intelektualnoj političkoj gromadi kakvom želi i pokušava da se predstavi, a očigledno da to nije. Građani Srbije neće nasesti na „igrice“ Srđana Noga, naročito ne na „igrice„ koje ugrožavaju tuđe živote.


Pozivam nadležne instutucije da reaguju i jednom za svagda stanu na put ovakvim negativnim društvenim pojavama kao što je Nogo jer su bruka i sramota za Srbiju - poručio je Radosavljević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi