Boško Obradović
Alo!/ Rajko Ristić
Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Nakon političkog kraha, ovaj opozicionar je najpre tugu lečio tako što je po ceo dan gledao serije, a onda mu je to dosadilo, pa je odlučio da se posveti kuvanju i da recepte objavljuje na društvenim mrežama.

- Jutros je za doručak bila stara, dobra, malo gušća popara, moje proizvodnje. Nije neko kulinarstvo, ali završava posao. Nema bacanja bajatog hleba, brzo se pravi, uz čačanski kajmak i zlatarski sir - prava poslastica. Jednostavno, praktično i ukusno. Zato, čuvajmo stara jela - poručio je lider Dveri pre nekoliko dana na Tviteru svojim pratiocima objavivši i sliku popare, na šta su mu oni odgovorili da ne glumi lažnu skromnost.

- A jesi li ti, brale, još uvek na Dedinju? - upitao ga je jedan pratilac podsećajući opozicionara da mu je država plaćala stan na Dedinju dok je bio poslanik, a da je odlazak na posao bojkotovao.

Podsetimo, Obradović je na Tviteru sredinom januara objavio top 10 omiljenih serija kojima prekraćuje vreme i zabrinuo gej aktivistu Predraga Azdejkovića.

- Ako pogledate koje serije Boško Obradović prati, videćete da su to sve prave „muške“ serije, kriminal, nasilje, akcija... Tako da mislim da je to privremena politička depresija, te će nam se Boško do proleća oporaviti i vratiti bolji nego ikada! Ako ne, možemo na Tviteru da očekujemo da kači koje cveće je zasadio u bašti, lepog jovu ili lepog glišu! - kazao je gej aktivista za naš list.

PROČITAJTE JOŠ: