Aleksandar Vučić
Shutterstock
Aleksandar Vučić

Shutterstock

Aleksandar Vučić, Foto: Shutterstock

Mnogi su se, naime, u ovoj izjavi prepoznali i uplašili za svoje fotelje, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

- Zamoliću premijerku da ukaže na moje nezadovoljstvo radom pojedinih ministarstava po pitanju rasta BDP-a i po pitanju njihovog angažmana za stopu rasta. Nisu ni umeli da potroše svoje pare u januaru, koje su tražili u budžetu pre samo mesec i po dana - ove Vučićeve reči odjeknule su u Nemanjinoj, iako on nije želeo da kaže koji su to ministri, dodajući da je to posao premijerke.

- Ja ću njoj da kažem šta mislim. Ne možete da držite sastanke za rast BDP-a, a da dođu samo dva ili tri ministra, što govori da ostali ne razumeju koliko nam je rast važan - poručio je predsednik Srbije koji je, čini se, jako ljut na pojedine članove Vlade.

Zorana Mihajlović

Alo!

Zorana Mihajlović , Foto: Alo!

Izlaganje šefa države bilo je pravi alarm za naše ministre, a najviše su se, prema našim informacijama, prepali Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, Marija Obradović, koja je na čelu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Novica Tončev, ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština.

Ova trojka je, prema rečima našeg izvora, u panici jer je od početka mandata više pravila skandale nego što su se trudili oko projekata za koje su zaduženi.

Marija Obradović

promo

Marija Obradović, Foto: promo

- Mihajlovićeva je odmah nakon što je zasela u Vladu Srbije ušla u obračun sa Dušanom Bajatovićem, koga je izbacivala sa sastanka, a vrhunac je bio njeno nepojavljivanje na otvaranju gasovoda „Balkanski tok“ - ističu naši izvori i dodaju da je loš start u Vladi imala i Marija Obradović.

Novica Tončev

Alo / M. Jošida

Novica Tončev, Foto: Alo / M. Jošida

- Umesto projekata, zasijali su ministarkini blinkeri koje je nezakonito koristila, a da stvar bude gora, pozivala se na funkciju i stranku kojoj pripada - podsećaju naši sagovornici i dodaju da razloga za brigu ima i Novica Tončev, kome su pre mesec dana pohapšeni bliski saradnici zbog malverzacija i zloupotreba.

Jadranka Joksimović

Alo.rs

Jadranka Joksimović, Foto: Alo.rs

- Ni Jadranka Joksimović, ministarka zadužena za evrointegracije, nije zablistala u svom staro-novom resoru, te ne bi bilo čudno da i ona dobije kritiku da ne radi dovoljno - zaključuju naši sagovornici.

Kula Beograd pre kraja godine

Predsednik Vučić obišao je juče radove na izgradnji Kule Beograd u kompleksu Beograd na vodi, sa ministrom finansija Sinišom Malim i predsednikom kompanije „Iglhils“ Mohamedom Alabarom.

- Snovi se uvek ostvaruju kada radite i živite za njih. Kula Beograd biće završena pre kraja godine - napisao je Vučić na Instagram profilu „budućnostsrbijeav“.

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Komentari (3)

Zzz

28.01.2021 08:30

Opasni igrači,nalickani,doterani,misle sad su glavni....hmm.u nekom grmu leži zeka??

raca

28.01.2021 09:42

Oće neradnici leba bez motike ali motika teška sunce visoko pa pripeklo a oni traže ladovinu

cirkus

28.01.2021 11:42

Ništa postići neće, ministrica, svrne na viskić kod ambasadora i Robin Hud miran, a ono ni da pisne. Ono veže oko pasa kaiš i silikonskim ud i piči.