Aleksandar Vučić
Tanjug/Zoran Žestić

petar petković

Petar Petković

Tanjug

Petar Petković, Foto: Tanjug

On je u saopštenju izrazio uverenje da će državni organi uspeti da preseku "sve krake te opasne mafijaške hobotnice", a da će SNS umeti da se pozdravi sa takvim pojedincima čije je delovanje suprotno svemu onome na čemu stranka počiva, a to je, kako kaže, borba za svakog čoveka i za budućnost naše zemlje, a ne lične interese.

Petković je istakao da Srbija danas počiva na čvrstim temeljima koje je postavio predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i da udar na njega predstavlja direktno podrivanje stabilnosti i budućnosti sopstvene države.

"Nažalost, određene kriminogene strukture koje su spremale snajper za predsednika Vučića i udar na njegovu porodicu bile su, po svemu sudeći, potpomognute i od ljudi od kojih se to uopšte nije ni očekivalo", naveo je Petković u saopštenju.

On ocenjuje da to govori o tome da su im lični politički benefit i interesi bili ispred ne samo stranačkih, već i državne i nacionalne dobrobiti "kada su se osilili da rade direktno protiv legitimno izabranog predsednika Srbije".

Petković je u saopštenju istakao da su očigledno zaboravili da sve što danas jesu, duguju predsedniku Vučiću s kojim, kako kaže, Srbija ide napred, jer su tako odlučili građani Srbije.

"U Srbiji danas se ne pita mafija, niti postavlja funkcionere, već isključivo narod", poručio je Petković.

 

Komentari (4)

Goran

05.03.2021 16:44

Uvek te izda onaj najbliži, uđe ti pod kožu.

Milka

05.03.2021 21:21

Ne mogu da verujem sta citam. U 21. veku da se ovakve stvari desavaju...ja sam zaprepascena...

Zvezdica

05.03.2021 22:30

A sada ta gospoda što su pomagala da odgovaraju!

stevo

06.03.2021 01:27

@Zvezdica - Sve kriminalce pohapsiti i one koji su im pomagali...Svako treba da odgovara za svoje postupke