Širom sveta ljudi se fotografisali držeći plakate, a na njima ime predsednika Vučića (FOTO)

Građani Srbije koji žive i rade u inostranstvu spontano se okupljaju kako bi ohrabrili Vučića da istraje u borbi i odoli pritiscima

Podrška Vučiću iz Majamija
Podrška Vučiću iz Majamija, Foto: Facebook printescreen

Građani Srbije koji žive i rade u inostranstvu spontano ovih dana na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima drže transparente sa porukama podrške predsedniku Aleksandru Vučiću, a neki od njih razvijali su i srpske zastave.

Srbi su se okupljali bukvalno širom celog sveta, od dalekih Brazila i Floride, preko evropskih prestonica poput Pariza i Beča, sve do Moskve i Sankt Peterburga, kako bi ohrabrili Vučića da istraje u borbi za interese Srbije u trenutku kada su oni ugroženi više nego ikad u modernoj srpskoj istoriji.

Podrška Vučiću iz Slovenije
Podrška Vučiću iz Slovenije, Foto: Facebook printescreen

“Podrška za Vučića”, “Majami voli Vučića”, “Tbilisi je uz Vučića”… samo su neke od poruka na transparentima koje mahom drže mladi ljudi, devojke i mladići, pored znamenitosti gradova u kojima žive.

Ova spontana podrška predsedniku nezaustavljivo se širi na svim društvenim mrežama u momentu kada mu je najpotrebnija. Vučić se, podsetimo, ovih dana suočava sa velikim pritiscima na svim frontovima.

Kada je reč o rešavanju problema Kosova i Metohije, ti pritisci dolaze od strane Albanaca, ali i svih svetskih centara moći.

Podrška Vučiću iz Moskve
Podrška Vučiću iz Moskve, Foto: Facebook printescreen

Podsetimo, predsednik Vučić je i juče ponovio da Srbiju ne zanima dijalog sa Prištinom u kom se od naše zemlje traži samo da prizna nezavisnost južne pokrajine, zbog čega je izložen otvorenim ultimatumima.

Sve se dešava u jeku borbe protiv korona virusa, sa kojim se Srbija nosi bolje i od država Evropske unije, a ekonomskim merama koje koordiniše Vučić praktično uspeva da suzbije pogubno dejstvo opakog virusa na ekonomije svih zemalja sveta.

Podsetimo, prema analizama i prognozama MMF-a i drugih globalnih finansijskih institucija, Srbija je svrstana u sam vrh zemalja koje će se uspešno izboriti sa ekonomskim posledicama pandemije.

Istovremeno, Vučić trpi ogromne pritiske i na unutrašnjem planu, od strane opozicionih stranaka koje su organizovale neuspešan bojkot izbora i njihovih sve brojnijih medija. Tako je u poslednjih mesec dana objavljeno više od 1.000 tekstova samo protiv predsednika.

Naša dijaspora je očigledno prepoznala trenutak i spontano odlučila da podrži Aleksandra Vučića.

Povezane vesti

 • Korisnik: Edit
  09/08/2020 - 13:33
  Mogu zamisliti,koliko je predsednik odusevljen,ovim spontanim okupljanjem,a tek porodica i familije.
 • Korisnik: Аутолимар
  09/08/2020 - 13:00
  Зашто се крију иза маске?
 • Korisnik: Coja grof
  09/08/2020 - 12:44
  Lepo je to sto ga podrzavaju. Ajde neka dodju u Srbiju da zive, pa da vidimo. Majami je lep za zivot, sljasti od svetla. Nek dodju u Degrmen, selo koje nikad nije, i nikad nece imati struju, pa da ih vidim onda. Sad je pravo vreme za dolazak, jer kad padne sneg, do tamo nema ni puta. GUD NAJT MAjAMI.
 • Korisnik: Boshky
  09/08/2020 - 11:55
  I ja volim onu crnu iz Majamija 🥰
 • Korisnik: Boki_KV
  09/08/2020 - 02:26
  Pa kad vam je toliko dobar sto ste svi u inostranstvu, dodjite malo u svoju zemlju da zivite i radite pa da vidite koliko je dobar i slicno... Da nije smesno bilo bi zalosno!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi