Vojislav Šešelj
Alo!/Marko Đoković
Vojislav Šešelj

Alo!/Marko Đoković

Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Marko Đoković

Radikali su juče uz bogatu trpezu i muziku u svojoj centrali u Zemunu obeležili stranačku slavu Sveta tri jerarha, a lider te stranke Vojislav Šešelj je, držeći zdravicu, izrazio nadu da će SRS na predstojećim izborima proći dobro.

- Očekujemo bolji rezultat nego na prethodnim izborima. Videćemo da li će nas narod nagraditi za ono što smo uradili, ali u svakom slučaju, naša borba se nastavlja i od svojih principa nećemo odustati. Mi smo patriotska stranka koja razvija prijateljske odnose s naprednim i demokratski orijentisanim narodima i državama koje se bore protiv globalizma. Borimo se za oslobođenje srpskih zemalja koje su trenutno u tuđinskom ropstvu i bili smo i ostali stranka socijalne pravde, ugnjetavanih i najsiromašnijih ljudi - rekao je Šešelj pored ostalog, a to je propraćeno gromoglasnim aplauzom prisutnih.

A budući da su baš juče osvanule informacije da se šef radikala počastio luksuznim automobilom „rendž rover autobigrafi“ čija cena iznosi više od 100.000 evra, a koji smo i mi ugledali ispred stranačkih prostorija, upitali smo ga da li to priliči predvodniku, kako sam kaže, „najsiromašnijih i ugnjetavanih ljudi“...

- Taj džip u kojem sam viđen ovih dana uopšte nije moj kao što to pričaju neki zlonamernici. Automobil sam pozajmio da bih ga koristio u toku predizborne kampanje. Planiram da putujem po celoj Srbiji i obilazim naše odbore, držim mitinge, tribine, a kad to prođe, auto ću da vratim - rekao nam je Šešelj.

Na pitanje od koga je pozajmio tako luksuzan četvorotočkaš, odgovorio je u svom stilu:

- E to neću da vam kažem. Ali odgovara mi ovaj džip najviše zbog veličine gepeka. Gepek je dovoljno veliki da u njega bez problema može da stane Nenad Čanak, a ostaće mesta i za neke druge koji pričaju da sam ratni zločinac, što svakako nisam - naveo je on.

Pogodila ga pesma

Mini-orkestar zabavljao je juče radikale i njihove goste među kojima je bilo predstavnika ambasada Rusije i Kube, a kada je počela pesma „Ovo je Srbija“, Šešelj je pozvao svog sina Vladimira, dao mu novac i zatražio da zakiti muzičare.

 

Komentari (2)

ljubica

13.02.2020 12:56

Pa istina je. Znate kolikiGabarit zauzima Canak.

Gagi

13.02.2020 16:23

@ljubica - Ma znamo... nego znamo i koliki gabarit zauzima Seselj, tako da je meni sumnjivo da ce u dzipu biti mesta i za sicusnog misha nakon sto Seselj udje unutra...