Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Na Fejsbuk grupi "Stop naseljavanju migranata", kako se navodi, pre četiri dana, sa profila "Milorad Nikezić" podeljen je članak sa podnaslovom "Vučić prelomio: vakcinacija će biti obavezna, ko odbije biće kažnjen".

Sutradan je, ispod navedenog teksta, sa profila "Miloš Bpm Petrović", upućen komentar:

"Smrt Vučiću, sloboda narodu! Ubij diktatora, zakolji mu porodicu, zatri seme, baci sa balkona i zapali benzinom...Mrtav Vučić HAIL!!!".

Kako prenose Novosti, na istom profilu mogu se naći i drugi komentari preteće sadržine.

Aleksandar Vulin

MUP

Aleksandar Vulin, Foto: MUP

"I onako se samo čeka dovoljno čist hitac i malo gužve, Vučiću tvoje ubijanje je spremno, i tvoje i ovih tvojih maloumnika, ljudi kojima je posao čišćenje su nam se dobrotvorno javili da te sklonimo, mi smo ih platili ako te ko pita ili ako bilo koga zanima. ''Čistači'' su plaćeni, bićeš mrtav Vučićuuu lalalala", navodi se u jednoj od objava.

Objavljena je i fotografija ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, obrađena u nekom od programa za obradu fotografije, gde je postavljena 27. oktobra uz komentar:

"Ahahaha liku na čelu piše "Error 404 brajn not faund". Bolesnici srpskog poglavarstva, svi ste lagano spremni za vešalicu, a i vešalice čekaju".

Pročitajte još: