Raša Karapandža
printscreen
Raša Karapandža

printscreen

Raša Karapandža, Foto: printscreen

 

* Raša Karapandža godinama vodio kampanju protiv Siniše Malog

* Razotkriveni prljavi poslovi Karapandže i Šoškića kojima je Mali stao na put

* Ubrzo nakon što je raskrinkan, Karapandža blokirao Mitrovića na Tviteru, a vlasnik Pinka mu uputio javni poziv da gostuje u Hit Tvitu

 

Karapandža koji već godinama bez dokaza optužuje ministra finansija u Vladi Srbije Sinišu Malog za plagijat doktorata, zapravo ima lični animozitet jer je sadašnji ministar finansija u Vladi Srbije stao na put njegovim poslovnim kombinacijama i odbio da Komercijalna banka kupi softver koji je prodavao sa bivšim guvernerom NBS Dejanom Šoškićem.

Mitrović je ove malverzacije otkrio gostujući u Hit Tvitu, a tada je razotkrivena prava pozadine višegodišnje Karapandžine kampanje protiv Siniše Malog.

Nakon što su raskrinkane prljave kombinacije sa Šoškićem, Karapandža prestao da tvituje - Mora hitno na put?!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 30.09.2019. 22:49 - 30.09.2019. 22:55 Zbrisao, a nije dao odgovor Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Karapandža je preko bivšeg guvernera Šoškića, vršio pritisak na banke da kupe njihov softver. Sve je rađeno preko Centra za investicije i finasije (CIF), a profesorovom bogaćenju na račun države Srbije stao je na put Siniša Mali.

Mitrović je nastavio na Tviteru da otkriva motiv profesora koji se predstavljao kao moralna i intelektualna gromada, a ubrzo je pored njegovih ličnih kvaliteta došla u pitanje i njegova doktorska diploma sastavljena iz tri eseja na kojima je on potpisan treći, odnosno četvrti autor.

Mitrović je nastavio da insistira da Karapandža javnosti da odgovore na sva ova pitanja.

- Nagradno pitanje za profesora Karapandžu, ko je bio sa Šoškićem suvlasnik CIF-a koji je političkim pritiskom terao banke da kupuju njihov softver RISKGUARD? - napisao je Mitrović.

Željko Mitrović Raša Karapandža

printscreen

Foto: printscreen

Ubrzo je "hrabri" profesor Karapandža blokirao Mitrovića. Odgovora, naravno, nije bilo.

Mitrović je potom obelodanio i ove informacije, ali i objavio javni poziv profesoru Karapandži da bude gost u emisiji Hit Tvit i javno odgovori na sva ova pitanja.

- Profesor Karapandža me je blokirao na tviteru, što je ok, ali da ne bude da profesor nije dobio priliku da objasni kako je "tročlana" grupa bila organizovana pri uvaljivanju softvera bankama uz političku gurku, JA GA JAVNO POZIVAM DA BUDE GOST "HIT TVITa" u nedelju 6og oktobra! - napisao je Mitrović.

Željko Mitrović Raša Karapandža

printscreen

Foto: printscreen

Građanima Srbije je sada sasvim jasno kakva će biti odluka raskrinkanog Karapandže.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata