Opozicija krši policijski čas na Vračaru
Alo / Vladimir Marković
Opozicija krši policijski čas na Vračaru

Alo / Vladimir Marković

Foto: Alo / Vladimir Marković

Nakon što je funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića, Vladimir Gajić, optužio Sergeja Trifunovića da je ,,uzeo laki keš" da bi odustao od bojkota, lider PSG je Jeremića udario u finansiranje njega i njegove partije, a sada se njihova rasprava nastavila, i to u drugom pravcu.

Okidač za raspravu je bio Tvit Ljubice Purić:

"Dragi ovo nije gluma da se takmičite ko je bolji glumac.Ja sam na tvojoj strani.Ali politika i menjanje sistema nije predstava.Valjanje u istom blatu ne menja. To je neophodno. Kriv je SNS, a svi u istom mulju. Sve najbolje želim", napisala je ona. 

Vrlo brzo usledio je Sergejev odgovor.

"Ma jok. Nemam sa Boškom nikakvih problema. Sa Đilasom, Borisom, ni sa Vukom. Ali kad dođe ortak advokat kao da je upravo jebao Justiciju lično, koji je promenio tri stranke i 5 ideologija i čijim mozgom gospodari vinjak od pola 13h, onda razmaknite se nepca", odgovorio je Sergej Trifunović.

Rasprava na Tviteru

Printscreen

Rasprava na Tviteru, Foto: Printscreen

Nakon ove prepiske se uključio i Vladimir Gajić, koji je Sergeju poručio da preteruje sa primitivizmom, a onda mu preneo i pozdrave.

Rasprava na Tviteru

Printscreen

Rasprava na Tviteru, Foto: Printscreen

Obračun na Tviteru se nastavio tako što je advokat Vladmir Gajić poručio Sergeju da ga je pozdravio njegov drug Rebić, na šta mu je Sergej Trifunović odgovorio:

"Mislim da retki primerak užičke amebe pre može biti tvoj drug", napisao je lider PSG.

 

Rasprava na Tviteru

Printscreen

Rasprava na Tviteru, Foto: Printscreen

 

 

 

 

 

Komentari (2)

branka met

12.05.2020 15:37

Kad pročitam ove glagole koje spominje "lider" opozicione grupe (jer ne mogu dokučiti da li predstavlja pokret, grupu građana ili...), koji misli da je trendi, da pripada nekoj intelektualnog eliti i da je to politički manir ovog vremena, smuči mi se i politika, i intelektualizam (ma šta on značio). Ako takav nastup predstavlja program te grupacije koji više liči na teatar apsurda, onda je ta grupacija u velikom problemu.

beba

12.05.2020 16:10

Kakvo ruzno i nakazno stvorenje..,Fuj,bre...