Sergej Trifunović
Printscreen
Sergej Trifunović

Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

Žestoki sukobi već su počeli između političkih partnera okupljenih oko lidera SZS Dragana Đilasa, tačnije između predsednika PSG Sergeja Trifunovića i Vladimira Gajića, šefa pravnog tima Narodne stranke i najbližeg saradnika Vuka Jeremića.

Gajić je optužio Trifunovića da planira prekid bojkota i izlazak na izbora, kao i da je primio novac za to, a Trifunović ga je pozvao da iznese dokaze za svoje tvrdnje, a potom mu uzvratio u svom stilu, prostački.

Tvit Sergeja Trifunovića

Printscreen

Foto: Printscreen

Ubrzo potom Trifunović je izneo podatak da je Narodna stranka potrošila 5 miliona evra na Jeremićevu predsedničku kampanju u kojoj su osvojili 3 posto.

Tvit Sergeja Trifunovića

Printscreen

Tvit Sergeja Trifunovića, Foto: Printscreen

Za sada nije poznato odakle Jeremiću 5 miliona, ko mu ih je uplatio i zašto.

Trifunović je napisao da niko od zagovarača bojkota nije ponudio nijednu opciju šta se time dobija.

- Zato što niko nije mrdnuo ku*cem da napravi kampanju i svako selo u Srbiji da zna zašto i čemu bojkot. Zato što nisam naučio da se predajem, još uvek - napisao je Trifunović i ovim rečima, možda, najavio i mogući izlazak njegovog PSG na izbore.

Rasprava je nastavljena kada je Trifunović otkrio da mu je Gajić rekao kako će PSG nestati , ukoliko se ne pridruži SZS.

- Važi. Evo baš da vidim ko će pre prestati da postoji - zaključio je Trifunović.

Posle svega što građani Srbije imaju prilike da vide u Đilasovoj opoziciji, izgledno je da će i jedni i drugi, prestati politički da postoje, a kojim će redosledom, to će odlučiti birači koji će ih svakako poslati na smetlište istorije.

 

 

Komentari (1)

Nes

06.05.2020 15:59

Kultura na nivou.