USTAŠKA HAJKA NE PRESTAJE Hrvati bi da biraju vlast u Srbiji: Sa Vučićem se ne može razgovarat! Nije civlizirano reći da smo počinili genocid!

Hrvati nastavljaju hajku na Vučića zato što štiti srpske nacionalne interese i ne da na Srbe. Sada bi i da oni biraju vlast u našoj zemlji.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Već je ustaljena praksa da se svakodnevno napada aktuelna srpska vlast iz komšijske zemlje, što preko portala, što preko političkih emisija, izjava raznih "politikologa" i onih koji "znaju kako bi trebalo da funkcioniše sistem u Srbiji".

Tako je potpredsednik Vlade Hrvatske, Tomo Medved, "heroj Domovinskog rata" i potpredsednik Vlade, izjavio sledeće:

- Nažalost, i ove godine čuli smo neutemeljene poruke, iskrivljavanje istorije i videli performanse iz Sremske Rače u režiji onih koji su učestvovali u agresiji na Republiku Hrvatsku. To je unutrašnje pitanje politike Srbije i, pre svega, pitanje s kojim se oni kao društvo trebaju suočiti i realno sagledati istorijske činjenice i svoje pogrešne politike iz prošlosti. Poruke koje čujemo ovih dana nisu poruke civilizovane i evropske Srbije, ali svoj put oni određuju sami - izjavio je Medved uz jasnu poruku koja je mnogo više od puke izjave, već direktno mešanje u politiku Srbije, uz naravno, skandalozne zaključke.

Tomo Medved
Tomo Medved, Foto: Printscreen

On je dodao da je "srpskoj politici potreban preokret", dok slično razmišlja poslanik hrvatskog parlamenta, Bojan Glavašević.

- Već dugo razmišljam o pitanju na koje još uvek nemam odgovora, a ono glasi: kako uspostaviti dijalog, kad bi sagovornik u tom dijalogu trebao biti Aleksandar Vučić? Dijalog su svojevremeno uspostavili Ivo Josipović i Boris Tadić. Možemo se nadati da će s vremenom na čelo Srbije opet doći neko s kim ćemo moći raditi na pomirenju, iskreno i prijateljski - između ostalog poručio je Glavašević na Fejsbuku.

Huškanje i mešanje u politiku Srbije, pre svega neistinitim i užasnim "tvrdnjama" se nastavlja.

Povezane vesti

 • Korisnik: VladimirR
  10/08/2020 - 07:50
  Nema smisla svaku ustašku proslavu kritikovati samo zato što je bila u funkciji smanjenja broja Srba u lijepoj njihovoj.
 • Korisnik: deksi
  10/08/2020 - 01:09
  Čim susedima neodgovara naše rukovotsvo,izgleda da je sve uredu i da su pravi ljudi na pravom mestu.
 • Korisnik: šane
  09/08/2020 - 17:01
  šta je civilizovno, ubistva!!! e pa gospodo. naucite lekciju.
 • Korisnik: Zašto nas drže nisko
  09/08/2020 - 16:40
  SVE što su POTPISALI ustaška gamad NIJE NI POKRENULA PROCEDURU a kamo li ISPUNILA potpisano... NAVIKA... NAJ GORA je ODVIKA...!!! Sad im je Vučić izgovor...!?! A meni, srce skakuće a duša ushićena!!! Šiptari "oboleli" a hrvaćani "problejali" sa novom "kalimero-kuknjavom" : NIJE CIVILIZIRANO...!?! Ha, ha, haaaa...
 • Korisnik: Srbofobija
  09/08/2020 - 16:32
  TO ti je ustaštvo u ustaškoj nato-naci tvorevini : "civilizirano" je klati, ubijati, pokatoličiti, proterati, izvršiti GENOCID ali "ne civilizirano" je PRIČATI ili ODGOVARATI ZA SVE TO ŠTO JESTE GENOCID... ne dajte nato-nacisti ako za ustaštvo znate!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi