Crna Gora, Milo Đukanović, izbori
Tanjug/AP
Milica Đurđević Stanikovski

printscreen/pink

Milica Đurđević Stanikovski, Foto: printscreen/pink

"Već neko vreme se suzdržavam da ne komentarišem postizbornu situaciju u Crnoj Gori, kako nijednom rečju ne bih ni vodu natrunila u procesu pregovora za formiranje buduće Vlade.

Razumem da se URA nalazi pod pritiskom odlazećih struktura DPS, ali to im ne daje za pravo da oni vrše pritisak na realne pobednike ovih izbora.

Naročito su ovakve izjave opasne u susret popisu stanovništva, na kome je neophodno da se svi oni koji sebe smatraju Srbima, tako i izjasne, bez straha da će zbog toga biti obeleženi i prokazani.

Dobri moj profesore, zalud je. Poslednju kap srpske krvi iz vena da istočite, opet im ne bi udovoljili. Budite to što jeste i ne zaboravite da vas obavezuju svetinje, koje narod neće dati, ma ko bi na vlasti.

Dogovor da, ali ne i defanziva", napisala je Milica Đurđević.

Pročitajte još:

Komentari (3)

beba

22.09.2020 21:43

Milica je sasvim u pravu."Mali" Albanac vodi glavnu rec i sve ih ucenjuje.Bezobraznik sa sarmom.

PATRIOTA032

23.09.2020 05:43

E moj narode Srbi vi u Crnoj Gori sve od sebe ste dali za onolike litije i na kraju da vam jedan Dritan odredjuje sudbinu, a sta ste ocekivali da je Dritan veliki Srbo ljubac i da ih postuje u Crnoj Gori? Nemoze taj da podnese Srbe u novoj vladi kao sto i Albanci na vlasti na Kosovu nemogu da podnesu Srbe u njihovoj vladi...

Pedja

23.09.2020 13:29

Ja od pocetka delim njeno misljenje,jedva presao cenzus a odredjuje sudbinu drzave i ucenjuje besramno