Srđan Nogo
MUP RS
Srđan Nogo

MUP RS

Srđan Nogo, Foto: MUP RS

Policija je u centru Beograda zaustavila automobil Srđana Noga koji se zaputio ka Narodnoj skupštini sa gepekom krcatim kesa sa pejnt-bol puškama i pirotehničkim sredstvima…

Pročitajte još:

Po svemu sudeći, Nogo je odlučan u svojoj nameri da izazove haos ispred Skupštine, jer je kako saznajemo ispred republičkog zdanja zatečeno i nekoliko njegovih pristalica sa praćkama.

praćka

MUP RS

Foto: MUP RS

Nogo je još pre nedelju dana najavio da neće dozvoliti današnje konstituisanje novog saziva Skupštine i pozvao lidere i simpatizere opozicije da dođu na puškaranje na buduće poslanike.

Srđan Nogo

Alo!/Dejan Briza

Srđan Nogo, Foto: Alo!/Dejan Briza

Kako je tada najavio, već su naručene puške za pejnt-bol iz kojih će se pucati i koje mogu da dobace oko 200,300 metara, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta.

praćka

MUP RS

praćka, Foto: MUP RS

Nakon toga je i uvežbavao pucanje iz pejnt-bol puške ispred Narodne skupštine, a u svojoj nameri je po svemu sudeći odlučan.

Preporučujemo:

Komentari (5)

rus

03.08.2020 10:08

dokle ce mirni gradjani da trpeteror sacice vecito nezadovoljni

Llubiša

03.08.2020 10:12

A šta ako mu se zapali auto... od pirotehnike? Pa ošteti nečiji, mukom stečeni auto? Šta onda može da očekuje komunjarsko kopile Nogo? Ja znam kako bih mu naplatio, ali ima ljudi sa "kratkim fitiljima", nomojte posle njih da krivite.

beba

03.08.2020 10:23

Sta reci za tog coveka DJUBRE

Predrag

03.08.2020 10:30

Srdjan Nogo -nogom u dupe sutnuti budalu na duzu robiju krajnje je vreme za tako nesto.

zagor

03.08.2020 10:45

Ma polomi noge tom majmunu!!!!