DOKAZANO! PREDSEDNIK SUDA LAŽE! Ekskluzivne fotografije sa rođendana Dijane Hrkalović: Evo šta su radili Kokeza i Stepanović, a za stolom sedeo i jedan ministar!

Predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović se vrlo dobro poznaje sa Dijanom Hrkalović i Slavišom Kokezom i nije nimalo slučajno što ga je predsednik Fudbalskog saveza Srbije na saslušanju označio kao čoveka koji ga je savetovao da ni za živu glavu ne ide na poligraf.

Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović
Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović, Foto: Alo

O tome najbolje svedoči fotografija koja je nastala 2018. godine, a koju „Alo!“ danas ekskluzivno objavljuje, na rođendanu Hrkalovićeve u Borči, a kome su sve troje prisustvovali i koja svedoči o intimnoj atmosferi koja je vladala na tom skupu.

Na fotografiji se vidi kako Hrkalovićeva i Stepanović plešu u pripitom stanju, a na pomenutom događaju ne samo da je bio prisutan i Kokeza već je sedeo za istim stolom sa njima. Za istim stolom sedeli su i Nebojša Stefanović, tadašnji ministar policije, i Dejan Kovačević, načelnik UKP-a. Na istoj proslavi bio je i Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan, Miloš Vazura!

Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović
Dijana Hrkalović Aleksandar Stepanović, Foto: Alo

Slaviša Kokeza je prema našim saznanjima u policiji pomenuo predsednika Višeg suda, Aleksandra Stepanovića čak devet puta, a predsednik Višeg suda juče se oglasio paničnim saopštenjem, u kome je pokušao da se sakrije iza institucije koja mu je poverena da je vodi.

Sve ovo aktuelizuje i nagađanja da je u prisluškivanje, praćenje, a zatim i pripremu likvidacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića umešan i strani faktor pošto je Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Viši sud u Beogradu oglasio se saopštenjem povodom navoda najviših državnih funkcionera i medija da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza tokom saslušanja u SBPOK-u MUP Srbije odbio poligraf jer ga je tako savetovao Stepanović, ocenivši da je reč o „apsolutnoj neistini“.

Hrkalovićeva saslušana

Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović saslušana je u SBPOK-u povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja, saznaje „Alo!“.

- Dijana je na saslušanje došla u društvu čak četiri advokata i na sva pitanja je odgovarala da se ne seća - prenose naši izvori. Bivša državna sekretarka juče je oko 15 časova izašla iz SBPOK-a, a mediji su preneli da je bila u pratnji četiri advokata. Podsetimo, Elez je bosanski kriminalac koji je ranije osuđivan u Srbiji, dok je Belivuk 4. februara uhapšen pod sumnjom da je organizator kriminalne grupe, koja je počinila najteža krivična dela pod okriljem navijačke grupe „Principi“.

- Posebno ističemo današnje navode iz pojedinih medija, u kojima stoji da je na pitanje policijskih službenika zašto ne želi da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, predsednik FSS-a odgovorio da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu, što je apsolutna neistina, budući da predsednik suda ne poznaje imenovanog građanina, pa samim tim nije ni mogao da ga savetuje - saopšteno je juče iz Višeg suda.

Nakon ovog saopštenja juče se oglasio i Vladimir Đukanović, funkcioner SNS-a i narodni poslanik.

- Saopštenje Višeg suda u Beogradu je vrhunac nemorala i bestidnosti. Kao da ga je pisala politička stranka. Neverovatno je da se funkcija predsednika Višeg suda zloupotrebljava za lične obračune i politikantske interese - napisao je Đukanović na društvenoj mreži Parler.

Povezane vesti

 • Korisnik: Biljana M
  02/03/2021 - 18:55
  Kakva druzina. Nemam reci. Prosto sam zanemela.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi