Nova generalna sekretarka predsednika Srbije: Nadam se da ću opravdati Vučićevo poverenje!

Za mene lično i moju profesionalnu karijeru je velika čast što me je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prepoznao kao nekoga ko može da obavlja ovako odgovornu funkciju i bude jedan od njegovih saradnika, poručila je juče u razgovoru za „Alo!” Suzana Paunović, koja će biti novi generalni sekretar predsednika Republike.

Suzana Paunović
Suzana Paunović , Foto: Alo! Vladimir Marković

- Trudiću se da u narednom periodu opravdam ukazano poverenje - kazala je ona i dodala da već 30 godina radi u državnoj upravi. 

- Prošla sam sve stepenice u državnoj upravi i verujem da će mi to pomoći da, zajedno sa timom koji već radi sa predsednikom, ovaj posao obavljam što bolje. Ranije sam vodila službu Vlade koja se bavila ljudskim i manjinskim pravima i često smo sarađivali sa Vučićevim kabinetom i ta saradnja je bila dosta dobra i kvalitetna - navodi Paunovićeva i ističe da je jaku dobru saradnju imala i sa Nikolom Selakovićem, dosadašnjim generalnim sekretarom predsednika Republike koji će u narednom periodu stati na čelo Ministarstva spoljnih poslova.

- Sarađivala sam sa Selakovićem i njegovo iskustvo i saveti će mi pomoći u narednom periodu. On je čovek koji ima veliko i profesionalno i političko iskustvo i verujem da će mi to olakšati i pomoći da i ja svoj posao obavljam približno uspešno kao on - navela je ona.

Povezane vesti

  • Korisnik: David
    26/10/2020 - 08:21
    Ne vucicevo,nego narodno poverenje,ne radis ti za vucica nego u ime naroda glupaco
UČITAJ JOŠ KOMENTARA