JAKO JE VAŽNO DA NIKADA NE ZABORAVIMO NAJSTARIJE SUGRAĐANE Suzana Perić obišla je baka Radu (71) na njen rođendan i poslala jaku poruku Zvezdarcima! (FOTO/VIDEO)

Modna kreatorka Suzana Perić, koja je kandidat izborne liste koalicije “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornike u Skupštini Gradske opštine Zvezdara, posetila je danas Radmilu Milutinović (71), koja živi na toj opštini, povodom njenog rođendana.

Suzana Perić
Suzana Perić, Foto: Privatna arhiva

- Baka Rada je divna baka troje unučadi i došla sam kod nje povodom njenog rođendana - rekla je Perić.

Ona je rekla da je Radmilu Milutinović (71) upoznala tokom vanrednog stanja, dok je volontirala na opštini Zvezdara.

Perić je naglasila, da je baka Rada jedna od mnogih penzionera o kojima se brinulo tokom vanrednog stanja i obećala je da će se brinuti još bolje i još više u narednom periodu o najstarijim sugrađanima.

Suzana Perić obišla baka Radu
Suzana Perić obišla baka Radu, Foto: Privatna arhiva

Baka Rada je rekla da će 21. juna izaći na izbore i da će glasati za izbornu listu "Aleksandar Vučić-Za našu decu", zato što je Aleksandar Vučić najbolji predsednik.

- Vučić je brinuo i ranije o nama, a posebno kada je bila korona - istakla je Radmila, dodajući da je će ona glasati zbog svoje i budućnosti svoje dece i unučića.

Suzana Perić obišla baka Radu
Suzana Perić obišla baka Radu, Foto: Privatna arhiva

Suzana Perić je sve Zvezdarce pozvala da na predstojećim izborima, 21. juna, zaokruže broj 1 i podrže Listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi