Pokret socijalista
Promo
Pokret socijalista

Promo

Pokret socijalista, Foto: Promo

- Pobeda izborne liste Aleksandar Vučić "Za našu decu" na održanim izborima u junu je toliko jaka, ubedljiva i čista da, tu pobedu i snažnu podršku koju je dobio Aleksandar Vučić od svojih građana ne mogu da zasene laži Dragana Ðilasa i hrvatskih medija - ocenjuje PS.

Kako se navodi u saopštenju, izlaznost u Srbiji bila je veća od 50 posto, za razliku od Hrvatske u kojoj je izlaznost bila jedva 40 posto, "što samo jasno ukazuje koliko građani Srbije imaju poverenja u Vučića i koliko građani Hrvatske nemaju poverenja u svoju vladu".

PS navodi da je lista "Za našu decu" dobila više glasova nego sve partije u Hrvatskoj zajedno, ali da svako ko pljune Vučića i Srbiju dobije prostor u hrvatskim medijima iako, kako stoji u saopštenju, ne predstavlja nikog.

- Srbija je još jednom dokazala da je ujedinjena, da čvrsto stoji uz Vučića, da nije podeljeno društvo, ali svako ko pljune Srbiju i Aleksandra Vučića, dobije naslovnu stranu u hrvatskim medijima, pa čak i ako taj neko u Srbiji ne predstsvlja baš ništa i nikog", zaključuje PS.

Pročitajte još: