Hit tvit
Printscreen
Hit tvit

Printscreen

Hit tvit, Foto: Printscreen

Gosti "Hit Tvita" bili su Vojislav Šešelj, Nenad Čanak i Nebojša Krstić. Voditeljka Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras birala najvažniju objavu na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

U sutudiju TV Pink su bili lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, predsednik LSV Nenad Čanak i marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Na početku emisije gosti su se osvrnuli na saobraćajnu nesreću koju je izazvao lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, na šta je Krstić je rekao da Trifunović zna da je nezgodno da se prema njemu ophode kao prema drugima i dodao da on to zloupotrebljava.

Hit tvit

Printscreen

Hit tvit, Foto: Printscreen

Šešelj kaže da političari za takve postupke treba da budu kažnjavani strožnije nego drugi.

- U civilizovanim zemljama je dovoljno da se samo jednom neko drogirao i on će biti eliminisan iz političkog života. On je bio pod uticajem droge kada je naleteo na autobus i to je utvrđeno na VMA - rekao je Šešelj, komentarišući saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovao Sergej Trifunović, gde se sumnja da je prethodno konzumirao narkotike.

Čanak je na pitanje da li političari brzo voze, reagovao burno i rekao da se on sa političarima ne druži.

- Ne družim se sa političarima. Motorne sanke sam vozio centrom Novog Sada i onda sam dobio kaznu za prekršaj. Nemam nikakve veze sa prebrzom vožnjom, hoćete da kažete da se ja drogiram, ako vozim brzo, ne razumem šta hoćete da kažete - rekao je Čanak.

Hit tvit

Printscreen

Hit tvit, Foto: Printscreen

Komentarišući ovaj predlog Čanak je rekao da su predlozi Gordane Čomić na mestu. Čanak je osudio reakcije dela opozicije na pojavljivanje Čomić u Skupštini.

- Demokratska stranka je izgubila kompas i ona je demokratska samo po nazivu - kazao je Čomić.

Šešelj kaže da je SRS podržala predlog Gordane Čomić i dodao da je trebalo da predloži i 50 odsto.

Hit tvit

Printscreen

Hit tvit, Foto: Printscreen

- Režim je postigao značajan poen, a Gordana Čomić verovatno predstavlja deo DS-a koji je za izlazak na izbore - naveo je Šešelj i dodao da jedno krilo DS-a leti prema Đilasu kao "muva bez glave".

Krstić je kazao da je Čomić napravila zanimljiv gest i dodao da ona nije napravila etički propust ili prekršaj.

- Gordana Čomić je pronašla trenutak koji odgovara svima i učinila je da se prihvati stvar koja je dobra za parlament - rekao je Krstić.

Kako kaže, DS sada demonstrira boljševizam i oni su se u roku od par sati sastali i napravili preporuku da se ona izbaci iz redova Demokratske stranke.

Hit tvit

Printscreen

Hit tvit, Foto: Printscreen

- Ona je rekla da je za dijalog sa svim ljudima, čak i sa onima sa kojima ne bi delila planetu, jer je dijalog način da se bilo šta promeni u društvu - kazao je Krstić.

Upitan da prokomentariše navode da je Čomić "Vučićev čovek" Čanak kaže da veću glupost nije čuo.

- To je više nego neozbiljno, to je mučno - rekao je Čanak i dodao da je Čomić na hiljade načina dokazala svoju principijalnost.

Hit tvit

Printscreen

Hit tvit, Foto: Printscreen

Šešelj kaže da su celog dana nevladine organizacije vodile kampanju protiv skupa.

- Organizovano su došli na naš skup i spremali su incident. Da ih ja nisam sprečio u startu oni bi taj incident napravili na promociji - kazao je Šešelj i dodao da su članovi obezbeđenja imali informacije da nisu smeli da udaraju žene.

Krstić je rekao da je Nataša Kandić došla sa grupom u nameri da napravi incident.

Šešelj je rekao da je imao pravo da koristi prostorije za promociju knjige jer su SRS i Marko Bastać koalicioni partneri na Starom gradu.

Šešelj je rekao i da Marka Bastaća nije nikada sreo, kao i da je on bio primoran da potpiše saopštenje koje je kasnije izdato.

Krstić je rekao da je to bio predizborni teatar i upitao zašto je onda Bastać dao salu ako mu smeta.

- Srpska radikalna stranka po zakonu ima pravo da koristi te prostorije za ovakve stvari - kazao je Krstić.

Povodom Šešeljevog pisanja na društvenim mrežama da novinaru Dragoljubu Žarkoviću nije mesto u Aleji velikana na Novom groblju Krstić kaže da svi treba da mirno budu sahranjeni.

Šešelj je najavio da će uskoro podneti reviziju na svoju presudu i negirao sve što je u njoj navedeno.

Krstić je dodao da su u Hagu još neki Srbi, generali, kojima se na teret stavlja komandna odgovornost, a da nema ništa da su oni počinili bilo kakav zločin.

Šešelj je najavio da će uskoro podneti reviziju na svoju presudu i negirao sve što je u njoj navedeno.

Krstić je dodao da su u Hagu još neki Srbi, generali, kojima se na teret stavlja komandna odgovornost, a da nema ništa da su oni počinili bilo kakav zločin.

Hit Tvit

Pink TV/Printscreen

Hit Tvit, Foto: Pink TV/Printscreen

Šešelj i Čanak su tokom komentarisanja drugog predloga rekli da jedan sa drugim ne bi otišli na kafu, jer nemaju o čemu da pričaju, prethodno je čak došlo do ozbeljne razmene uvreda između Šešelja i Čanka. Jedan drugog su častili epitetima i porukama: gov*o, đu*re, zločincu, menjaj pelene, pred bataljon ću ja tebe, na robiju...U jednom trenutku umalo nije izbila tuča između Šešelja i Čanka, pale su teške reči, pa je Nebojša Krstić u celoj situaciji preuzeo ulogu kao što je i sam rekao "plavog šlema" između dve dijametralno različite pozicije.

Krstić je dodao da za mišljenje niko ne treba da bude kažnjen, dok za dela treba.

Čanak je komentarišući susret ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića i komesara za susedsku politiku i proširenje Olivera Varhejija rekao da je uveren da poruke Dačića nisu poruke iza kojih stoji komplentna vlada.

- Mislim da je sve to predizborna priča - kazao je Čanak i dodao da je u interesu Srbije pristupanje EU.

Govoreći o novoj metodologiji pristupanja Srbije EU Čanak kaže da su tu detalji u pitanju.

Hit Tvit

Pink TV/Printscreen

Hit Tvit, Foto: Pink TV/Printscreen

- Ako bude primenjena nova metodologija to će nešto oduzeti, a nešto dodati - smatra Čanak.

Krstić je rekao da postoji utvrđena priča da se u Srbiji živi i da je gore nego ikada, a o besmislenosti takve tvrdnje govorio je i Mićunović.

- Tvrdim da su sada bolji uslovi nego što su ikada bili. Pogotovo nego što su bili 2012. godine - ocenio je Krstić i dodao da nisu gori nego što su bili i da je SNS pobedio pri mnogo gorim uslovima.

Krstić kaže da se zalaže da SzS bojkotuje izbore jer će to ubrzati odlazak njihovih lidera u penziju.

Hit Tvit

Pink TV/Printscreen

Hit Tvit, Foto: Pink TV/Printscreen

- Oni su se prethodnih godina pokazali kao ljudi koji ne mogu da iznedre nikakvu političku ideju i program - istakao je Krstić i dodao da oni propagiraju nasilje.

Krstić je naveo da narod na izborima jedini može da da legitimitet vlasti.

Šešelj je komentarišući reči Tanje Fajon rekao da misli da zapadne sile još ne tretiraju ozbiljno lidere prozapadne politike u Srbiji.

Komentarišući ovaj predlog Čanak je rekao da nema veze trobojka u CG sa šahovnicom u Vojvodini i kaže da ne vidi razlog da se to radi.

- Veliki broj Hrvata živi u Vojvodini - kazao je Čanak i dodao druge manjine koje žive u našoj severnoj pokrajini.

Šešelj je naveo da je pomenuti čin izrugivanje srpstvu i da srpska zastava nikada nije predstavljala ono što je predstavljala šahovnica.

Krstić je kazao da se gospođa Mališić obrukala i da bi sledeći put morala duže da razmisli pre ovakvih izjava.

- Sve je ružno, porediti osećaj koji oni imaju kada vide trobojku i osećaj kada mi vidimo šahovnicu je zaista ružan - istakao je Krstić.

Čanak je kazao da mu je Đoković simpatičan i da je lepo kada mlad čovek uživa u životu.

- To je tako, slatko - ocenio je Čanak.

Krstić je dodao da je Novak šoumen i da je njegov nastup bio dobar i da je lepo otpevao.

- Stvarno je simpatičan čovek i u svakom trenutku reprezentuje Srbiju u najboljem svetlu - rekao je Krstić i dodao da je Đoković neprocenljiva slika Srbije.

Šešelj je rekao da kod Novaka Đokovića ceni što je veliki srpski patriota i da ceni što on na tome insistira.

- Cenim i veliki uspeh koji je postigao - dodao je Šešelj.

U emisiju su se uključili i gledaoci koji su glasali:

Sava je glasao za predlog broj 5.

Hit Tvit

Pink TV/Printscreen

Hit Tvit, Foto: Pink TV/Printscreen

Milena iz Knjaževca glasala je za predlog broj 5.

Marija iz Bačke Palanke glasala je za predlog broj 2.

Biljana iz Kikinde glasala je za predlog broj 5.

Nevena iz Subotice svoj glas dala je predlogu broj 5.

Gordana iz Bačke Topole glasala je za predlog broj 5.

Hit Tvit

Pink TV/Printscreen

Hit Tvit, Foto: Pink TV/Printscreen

Gosti Hit tvita glasali su za sledeće predloge:

Čanak je rekao da je svaki predlog deo našeg mozaika i dao je svoj glas predlogu broj 1.

Šešelj je glasao za predlog broj 2.

Krstić je glasao za predlog broj 1.

 

 

Komentari (3)

S.

10.02.2020 14:01

Jako ružno je bilo vređanje od strane Čanka Šešelja i spominjanje pelena - čovek je imao karcinom debelog creva....nikad se ne zna ko će se od čega razboleti.Primitivizam.

sara

10.02.2020 14:44

Gledala sam. Stravično ponašanje autonomaša Čanka!!!!. Krvnički obrusio je prvo Verici, pa onda Šešelju, nazivajući ga ratnim zločincem, iako svi znamo, osim što mnogo priča, Šešelj nije nikakav zločinac, jer nije ubio nikoga za razliku od hrvata ustaša, bosanskih i šiptarskih krvoločnika. Šešelja nije zražio Hag, već se na zezanje sam prijavio da ode. Ali na taj komenta Krstića, Čanak nije imao odgovor, već je ćutao, jer to nisu zločinci za njega.

mesa

10.02.2020 16:56

easprava sa ratnim zlocincem eto kakva je to drzava