Stevan Bakić
Grad Subotica
Stevan Bakić

Grad Subotica

Stevan Bakić, Foto: Grad Subotica

- Danas je, do 11:00 časova, vakcinisano još 168 građana, što ukazuje da će se nastaviti tempo vakcinacije koji prevazilazi očekivanja. Želim, u ime Grada Subotice, da se zahvalim medicinskim timovima Doma zdravlja na posvećenom i kvalitetnom radu u službi najvišeg javnog interesa - rekao je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i dodao:

- Subotičani su pokazali veliku svest i odgovornost, ne samo prema sopstvenom zdravlju, već i prema svojoj zemlji. Odluka sugrađana koji nisu preležali COVID 19 da se vakcinišu, jeste čin vrhunskog patriotizma. Oni time pomažu našoj Srbiji da se što pre vrati normalnom životu i daljem snažnom razvoju i napretku u privredi, kulturi i svim drugim oblastima koje je pandemija poremetila.

Punkt za masovnu vakcinaciju u Novoj opštini radiće i u danima vikenda, od 08:00 do 18:00 časova i timovi Doma zdravlja biće spremni u punom kapacitetu za svako povećanje broja zainteresovanih za vakcinaciju, pa je na Subotičanima samo da donesu odluku da se vakcinišu i time pomognu sebi, svojoj zemlji i njenom zdravstvenom sistemu.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: