Goran Vesić
Facebook/Printscreen/Goran Vesić

 

Goran Vesić

Facebook/Printscreen/Goran Vesić

Goran Vesić, Foto: Facebook/Printscreen/Goran Vesić

"Ovo pokazuje kako Ðilas funkcioniše u politici. Nekome kupi telefon, a nekome, kao što je Boško Obradović, da platu, jer on razume da je politika način da se ljudi kupe", rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Pojedini mediji objavili su da je studentkinja i bivša predstavnica pokreta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović optužila svog kolegu Srđana Markovića za krađu mobilnog telefona, koji je navodno dobila od Ðilasa.

Vesić kaže da Ðilas nema odgovor ni na jedno političko pitanje, što, dodaje, nikog ne treba da čudi .

"Ako ga pitate šta će da uradi sa Kosovom i Metohijom, on na to nema odgovor kao i na odnos Srbije prema NATO-u, Rusiji niti EU. Ako ga pitate da li je u stanju da dovede više investitora od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je doveo više od 200 investitora i zaposlio skoro 200.000 ljudi, Ðilas ni na to nema odgovor", rekao je Vesić.

Kako je dodao, Ðilasa jedino interesuje novac i zato su zahtevi SzS pre svega vezani za REM i RTS jer se tamo, kako kaže, prodaju reklamne sekunde.

"To je Ðilas, on misli da sve može da se kupi, da birači mogu da se kupe, da stranke mogu da se kupe. Nije baš tako i građani to dobro znaju", dodao je Vesić.

Komentari (1)

Sinisa

14.02.2020 14:35

DALI SE SECAS VREMENA PROVEDENOG U DS... Sta si tada pricao i sta si bio....