RTV Šabac
Facebook/ Goran Vesić
RTV Šabac

Facebook/ Goran Vesić

RTV Šabac, Foto: Facebook/ Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je šokantna saznanja o tome da je Dragan Đilas u zgradi opštine Stari grad napravio studio Radio televizije Šabac koja je programski i politički naklonjena opoziciji i Nebojši Zelenoviću.

Vesić je naveo da je ovakav postupak strogo zabranjen prema zakonskim regulativama o državnoj upravi i lokalnoj samoupravi, ali da to nije sprečilo Đilasa da načini ovakav potez jer se on rukovodi isključivo ličnim političkim interesom.

- Kao što je Dragan Đilas u Pionirskom gradu napravio kuću Velikog brata i tamo gde su se igrala deca naselio starlete, tako se ponašao i u opštini Stari Grad! U sred zgrade opštine napravio je studio Zelenovićeve televizije Šabac!? To je zabranjeno po zakonima o lokalnoj samoupravi i državnoj upravi. Ali kao što vidite Đilasa interesuju samo mediji i kontrola nad njima. To je jedina njegova politika i jedini razlog zašto se bavi politikom - napisao je Vesić na društvenoj mreži Fejsbuk.

Zamenik gradonačelnika je podvukao i da je opština Stari grad jedina u Srbiji koja nije u sistemu e-uprave i ne izdaje elektronska dokumenta, što samo potvrđuje tezu da lokalna vlast opoziciji služi za zadovoljenje niskih političkih ciljeva, a ne cilju da se unapredi kvalitet života građanja.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Soraya

01.09.2020 22:13

Vesić=Đilas, Đilas=Vesić