Goran Vesić
screenshoot/Facebook
Goran Vesić

screenshoot/Facebook

Goran Vesić, Foto: screenshoot/Facebook

Vesićevu objavu sa Fejsbuka prenosimo u celosi:

Cinično i žalosno je sprdanje ove Đilasove novinarke sa zdravstvenim stanjem sina predsednika Republike. Njihov najveći problem je što Danilo nema bilo kakvu privilegiju i što deli sudbinu svih građana Srbije. Zato im smeta što je Danilo u bolnici na Sajmu jer da slučajno nije tamo svi Đilasovi mediji bi bili puno objava o tome kako nije u bolnici na Sajmu. Žalosno je što njima nije stalo do toga kakvo je Danilovo zdravstveno stanje. Đilas bi da iskoristi i ovu situaciju za napade na Aleksandra Vučića jer za njega je korona šansa da ruši vlast. Ako ga narod neće misli da mu je korona dovoljna.

Aleksandar i Danilo Vučić

Instagram printscreen

Aleksandar i Danilo Vučić, Foto: Instagram printscreen

Za razliku od Dragana Đilasa i Ane Novaković od kako je proglašena epidemija Danilo je, sve dok se nije razboleo, svaki dan od ujutru do uveče nosio pomoć penzionerima kao što je pakovao pakete u Štark Areni. Nije se krio i bio je među hiljadama volontera koji pomažu najugroženijima. Tako se i zarazio. Danilo je vaspitan da voli svoju zemlju i da pomaže ljudima. To je razlika između Danila i Đilasa i ove njegove novinarke Novaković koji mrze svoju zemlju i koriste svaku nesreću da napadaju vlast.

Ovo što je uradila Đilasova novinarka Ana Novaković nema veze sa novinarstvom. To je bolesno.

Na kraju podeliću sa vama sliku sa pakovanja paketa iz Štark arene na kojoj se vidi Danilo kako radi. Zato ga i mrze."

Komentari (1)

miroljub

19.04.2020 11:34

Šta ovaj bivši Đinđićev potrčko i sada Vođina pdguzna muva može da priča, klasičan šibicar i spletkaroš, individua za najprljavije poslove zbog jako izdržljivog zeluca koji može da svari ono što drugi ne mogu i nedostatka IQ.