Vladimir Radomirović
Printscreen/Youtube
Vladimir Radomirović

Printscreen/Youtube

Vladimir Radomirović, Foto: Printscreen/Youtube

Na pitanje voditeljke emisije "Jutro" na TV Prva Vladimiru Radomiroviću da li mu je neobično to što advokat ne podnosi dokaze za koje kaže da ih ima, on je odgovorio:

- Vladimir Gajić tvrdi i laže da sam ja znao da je Aleksandar Obradović uhapšen, tako da mi nije čudno više posle svega šta on iznosi, svih laži koje je izneo o meni i Pištaljci. Čudno mi je da se tako ponaša i on ne pruža najbolju odbranu svom klijentu.

Udruženje novinara Srbije je tokom ove nedelje izdalo jedno saopštenje. Udruženje je upozorilo javnost da se protiv Vas, protiv predsednika UNS-a pokrenula kampanja mržnje posle gostovanja u Utisku nedelje, pitala je voditeljka "Jutra".

- Dugo radim ovaj posao i obično sam bio na udaru vlasti. Ovo što se sada dešava je čini mi se mnogo žešća kampanja protiv mene od one koju je vlast vodila u raznim režimima protiv mene i novina u kojim sam radio. Šire se neke neistine. Izmišljaju se neistine i o meni i o Pištaljci i protiv novinara. Zaista nisam tako nešto očekivao, samo zato što sam u jednoj emisiji govorio ono što mislim - rekao je Radomirović, a potom dodao:

- Zaista hvala Udruženju novinara Srbije, ja nisam imao nikakve veze sa tim saopštenjem, hvala UNS-u što je reagovao. Važno je da ovakve stvari zaista sprečavaju UNS i Pištaljku da rade ono što treba da rade - rekao je Radomirović.