ŠEŠELJ RASKRINKAO ZAVERU U SNS Vratio se iz Amerike kao drugi čovek, nosio je burek, a sad bi da ruši Vučića!

Bez dlake na jeziku!

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Foto: Printskrin TV Prva

Šef SRS-a Vojislav Šešelj u razgovoru za „Alo!“, komentarišući informacije da je određen broj funkcionera SNS-a radio iza leđa, pa i o glavi predsedniku te stranke i države Aleksandru Vučiću u saradnji sa ljudima iz kriminalnih miljea, kaže da je on na to upozoravao već duže vreme, a ticalo ga se jer je reč o ljudima na visokim državnim funkcijama. Oni su, kaže, zarad ličnog bogaćenja i moći sarađivali i sa mafijašima i sa strancima koji ne misle dobro našoj zemlji.

- To su ljudi koji su se osilili i kojima je Vučić u nekom momentu postao smetnja u ostvarivanju nenormalnih ambicija. U priči su državni funkcioneri i to baš oni, koje sam ja prozivao poslednjih godina, a koji su duboko zagazili u kriminal i nenormalno se obogatili. Sada su u ovim akcijama policije pohapšeni samo izvršioci radnji, ali nadam se da će uskoro i oni pasti, ima tu krupnih imena - navodi Šešelj, dodajući da je jedan od njih bio odan Vučiću sve dok nije otišao na put u Ameriku, a odatle se vratio kao drugi čovek.

- Tamo je vrbovan i vratio se sa instrukcijama po kojima je odmah počeo da postupa. Iako se čini da se obruč oko njega steže, on se i dalje oseća sigurnim zbog stranaca koji mu čuvaju leđa - dodaje Šešelj, ističući da je u tu osobu Vučić imao ogromno poverenje jer mu je bio saborac i dok su obojica bili u SRS-u.

- Međutim, za razliku od Vučića koji je bio na važnoj poziciji kao generalni sekretar stranke, ovaj je išao po burek ili nameštao mikrofone na konferencijama za štampu. U svakom slučaju, ja sada očekujem da država ovu priču istera do kraja i da pohapsi sve koji su bili u sprezi sa mafijom i strancima.

- Saslušavaju se ovih dana i starlete, treba saslušati i neke političke analitičare, sličan je to posao, a onda da se pređe i na političare. Mene niko saslušavati sigurno neće, prezirem kriminal i korupciju, nikada niko nije mogao da mi zameri da sam se bavio time, kada sam hapšen i kada sam robijao, to je bilo samo zbog politike i moje ideologije - zaključuje on.

Kokeza je bio nebitan u radikalima dok mu nisu razbili glavu

Govoreći o saslušavanju predsednika FSS-a Slaviše Kokeze o pripremi ubistva predsednika Srbije, Šešelj kaže da Kokeza nikada nije bio funkcioner SRS-a, već običan član.

- Ne sećam ga se uopšte iz tog perioda, ne verujem ni da smo se ikada upoznali, mislim da je bio nepoznat i ljudima u samoj stranci. Pažnju je privukao samo kada se pojavio na jednoj konferenciji posle nekog mitinga, na kojem mu je razbijena glava - priseća se Šešelj.

Povezane vesti

 • Korisnik: Koga god..
  05/03/2021 - 01:11
  da DEA od ove bratije uhapsi ili da inicijativu za hapšenje, NE MOŽE DA POGREŠI...
 • Korisnik: Srdjan
  04/03/2021 - 20:11
  Kako vas nije sramota da ovo zovete novinarstvom? Niste ništa bolji od moje babe koja piše fejsbuk postove, možda ste malo pismeniji ali to je otprilke to. DNO DNA
 • Korisnik: Kvrcko
  04/03/2021 - 14:16
  Zaboravili ste da deca rastu ! Pa , poraslo dete , osamostalio se !xauuw
 • Korisnik: Milutin
  04/03/2021 - 12:44
  Koga uopste interesuje ova muva Seselj
  • triwun @Milutin
   04/03/2021 - 21:09
   Ne znam ,ali izgleda da je učitelj postao glasnogovornik svom učeniku !
 • Korisnik: Lucky
  04/03/2021 - 10:05
  Sam ce on sebe da srusi,kao i svi ore njega. Kad do.urci narodu ,a blizu je mnogo,gitov je . Netreba tu niko da se mesa. Njegiva sreca je u time sto nema protiv kandidata jis uvek. Kada se takav pojavi nece vucic ni cenzus da predje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi