Poslanica SPS-a
Youtube
Poslanica SPS-a

Youtube

Poslanica SPS-a , Foto: Youtube

Ipak, ubedljivo najjači utisak, ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, ostavila je poslanica u crvenoj haljini, koju su kamere snimile dok je ulazila u parlament gazeći po crvenom tepihu. Njena fotografija na kojoj je okrenuta leđima delila se tokom čitavog dana na socijalnim mrežama i dobijala je mnogo komentara. Neki su je napadali tvrdeći da se nedolično obukla za Narodnu skupštinu, neki joj udeljivali komplimente, ali i jedne i druge interesovalo je ko je ona i kojoj poslaničkoj grupi pripada... „Alo!“ je ekspresno uspeo da je identifikuje....

Reč je o mladoj nadi socijalista Dijani Radović (29), visokorangiranoj na njihovoj poslaničkoj listi, čak na 15. mestu. Ova mlada dama je iz Priboja, predsednica je Socijalističke omladine Srbije, a završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu. Tokom predizborne kampanje bila je veoma aktivna i isticala važnost učešća mladih u političkom životu Srbije.

Poslanica SPS-a

promo

Poslanica SPS-a , Foto: promo

- Socijalistička partija Srbije temelji se na principu jednakosti, jednake prilike svima bez obzira na pol, godine ili nacionalnu pripadnost. Upravo zato negujemo vrednosti multikulturalnog društva u kome se poštuju prava svih građana. Na nama mladima je da kroz dijalog i toleranciju to sačuvamo, ali i da gradimo još bolje okruženje za generacije koje dolaze - isticala je Radovićeva tokom kampanje.

Ona juče nije bila raspoložena da nam priča o svom prvom skupštinskom danu, kao ni o reakcijama koje je izazvalo njeno pojavljivanje u Skupštini.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

forp

05.08.2020 08:24

E to je istrazivacko novinarstvo. Bravo!

Ana

05.08.2020 08:53

Obučena za neki splav... Rijaliti poklonici u skupštini. Tuga i čemer. Sve su obesmislili i upropastili.

vlada

05.08.2020 09:35

Dobra aaa, dobra, još u bojama socijalista, ma najbolja, još ako ima sluha za socijalu, e onda će i uspeti.