ALO! OTKRIVA Ko je misteriozna poslanica zbog koje su gorele društvene mreže? (FOTO)

Polaganjem zakletve narodnih poslanika u ponedeljak je konstituisan novi, 12. saziv Skupštine Srbije, a pažnju javnosti privukla je „sveža skupštinska krv“, odnosno novi mladi poslanici, a naročito poslanice.

Poslanica SPS-a
Poslanica SPS-a , Foto: Youtube

Ipak, ubedljivo najjači utisak, ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, ostavila je poslanica u crvenoj haljini, koju su kamere snimile dok je ulazila u parlament gazeći po crvenom tepihu. Njena fotografija na kojoj je okrenuta leđima delila se tokom čitavog dana na socijalnim mrežama i dobijala je mnogo komentara. Neki su je napadali tvrdeći da se nedolično obukla za Narodnu skupštinu, neki joj udeljivali komplimente, ali i jedne i druge interesovalo je ko je ona i kojoj poslaničkoj grupi pripada... „Alo!“ je ekspresno uspeo da je identifikuje....

Reč je o mladoj nadi socijalista Dijani Radović (29), visokorangiranoj na njihovoj poslaničkoj listi, čak na 15. mestu. Ova mlada dama je iz Priboja, predsednica je Socijalističke omladine Srbije, a završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu. Tokom predizborne kampanje bila je veoma aktivna i isticala važnost učešća mladih u političkom životu Srbije.

Poslanica SPS-a
Poslanica SPS-a , Foto: promo

- Socijalistička partija Srbije temelji se na principu jednakosti, jednake prilike svima bez obzira na pol, godine ili nacionalnu pripadnost. Upravo zato negujemo vrednosti multikulturalnog društva u kome se poštuju prava svih građana. Na nama mladima je da kroz dijalog i toleranciju to sačuvamo, ali i da gradimo još bolje okruženje za generacije koje dolaze - isticala je Radovićeva tokom kampanje.

Ona juče nije bila raspoložena da nam priča o svom prvom skupštinskom danu, kao ni o reakcijama koje je izazvalo njeno pojavljivanje u Skupštini.

Povezane vesti

 • Korisnik: vlada
  05/08/2020 - 09:35
  Dobra aaa, dobra, još u bojama socijalista, ma najbolja, još ako ima sluha za socijalu, e onda će i uspeti.
 • Korisnik: Ana
  05/08/2020 - 08:53
  Obučena za neki splav... Rijaliti poklonici u skupštini. Tuga i čemer. Sve su obesmislili i upropastili.
 • Korisnik: forp
  05/08/2020 - 08:24
  E to je istrazivacko novinarstvo. Bravo!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi