Zorana Mihajlović
Alo!/Masanori Jošida
Zorana Mihajlović

Alo!/Masanori Jošida

Zorana Mihajlović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

"Krajnje su nedopustivi i za svaku osudu svakodnevni izlivi seksističkih i mizoginih napada na dr Kisić. U danima kada se borimo da sačuvamo život svakog građanina i građanke, a time i našu zemlju, baviti se time šta je ko obukao i kako govori je neumesno", izjavila je Mihajlovićeva, a navodi se u saopštenju.

Darija Kisić Tepavčević

Printscreen

Darija Kisić Tepavčević, Foto: Printscreen

Ona je dodala da je dr Kisić profesionalac, žena sa ozbiljnim međunarodnim referencama i iskustvom koje je značajno u situaciji u kojoj se nalazimo.

"Mislim da je mnogo važnije od uvreda, da u ovom trenutku pokažemo solidarnost i jedinstvo. Država, u čijem timu je i dr Kisić, čini sve da problem koji je zadesio čitav svet reši na najbolji mogući način, sa što manje posledica. Najpre da sačuvamo zdravlje, jer je to prioritet broj jedan", zaključila je Mihajlović.

Komentari (2)

mile

01.04.2020 12:51

Nemogu da verujem da to moze Srbin da uradi ja mislim da su to muslimrani iz Bosne koji je verovatno mrze sto je dosla u srbiju ali ko da je to je dno dna najveci sljam mozda neka sekta ili neljudska vrsta podrska Dariji koja se bori za svaki zivot ziva bila i svaku podrsku imas od svakog postenog i savesnog coveaka a sljam neka pise sta hoce

starina

02.04.2020 09:58

Sto li ovo ne mogu da se otmem utisku da su ove dve sestre.