Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Shutterstock, ilustracija

Shutterstock, ilustracija

Prodavačica ljubavi F. Š. K. koja je juče u Kantonalnom sudu u Sarajevu, u nastavku suđenja optuženim za navođenje na prostituciju, kazala da se s optuženom Nejrom Jusufović i Naidom Č. bavila najstarijim zanatom, ali da s tim nikakve veze nije imao prvooptuženi Ramel Jusufi.

Treba li legalizovati prostituciju?

 

Pojašnjavajući da su same pravile profile na internet-stranici Cityoflove.com, F.Š.K. u Tužilaštvu je istakla da su devojke same određivale kolika će biti cena seksualne usluge.

- Cenkale smo se kao na pijaci, kazala je smejući se, te dodala da je “sat seksa koštao oko 150 KM (75 evra)”. Posao su, istakla je, same ugovarale. Iako je tužiteljka Emela Tahmaz Bukvić insistirala na iskazu koji je F.Š.K. kao svedok dala tokom istrage, a u kojem je navela da je Jusufi bio organizator i zaštitnik devojaka koje su se bavile prostitucijom, F. Š. K. je juče sve negirala.

Tužiteljka je kazala da je F.Š.K. u tom iskazu navela da je Nejra bila Ramelova desna ruka te da im je nalazila mušterije s kojima su išle u hotele na Jahorinu, koja je “tada bila aktuelna”.

- Dnevno su devojke zarađivale i do 2.500 evra. Naše je bilo 50 evra dnevno bez obzira na to koliko zaradimo. Ramel je nabavljao narkotike i sav je posao nasledio od Ane, stoji u izjavi, koju je F.Š.K. tokom istrage potpisala, ali koju je juče demantovala navodeći da je “bila pod uticajem narkotika”, piše Oslobođenje.

Vrbovanje i droga

“Očito je da F.Š.K. kao svedok ne želi da kaže da je ona optužene prijavila policiji”, konstatovala je sarajevska tužiteljka. Ramel Jusufi, Nejra Jusufović, Emir Šušić, Fahrudin Hajdarbašić i Alen Krtičić se terete da su vrbovali i navodili devojke na prostituciju, obećavajući im brzu i dobru zaradu, kao i da su nabavljali drogu koju su prodavali klijentima.

 .

Pročitajte: