Crna Gora
Youtube/Printscreen
Crna Gora

Youtube/Printscreen

Crna Gora, Foto: Youtube/Printscreen

- Poslednji događaj kada je napadnut sveštenik Nikola Radović ispred Parohijskog doma u Baru pokazuje da je bezbednost episkopa i sveštenika u Crnoj Gori ozbiljno ugrožena. Grupa mladića je ispred doma sveštenika Nikole počela da urliče, viče, preti. Na njegovu molbu da se raziđu i idu svojim putem, počeli su da mu psuju srpsku majku i da mu prete, pominjući da popovi uskoro više neće moći da se šetaju po Crnoj Gori. Ako tome dodamo da je najbučniji iz te grupe bio mladić islamske veroispovesti, onda vidimo svu neozbiljnost i neodgovornost na prvom mestu predsednika Đukanovića i premijera Markovića, koji crtanjem meta vladikama i sveštenicima stvaraju ambijent koji, nadamo se, niko u Crnoj Gori ne želi.

 

Komentari (3)

beba

23.05.2020 22:38

Sta reci nego olos crnogorski

beba

23.05.2020 22:44

Boze, ovo je strasno sta rade Crnogorci.Sram ih bilo!!!Nemaju ni casti ni morala.Studiraju u Srbiji,lece se u Srbiji, Srbija im izgradila Crnu Goru... Besramnici izdajnicki.

Krusevac

24.05.2020 11:31

Njima šiptari vode državu,Kad Mila skinu ili roknu procvetaće crna gora,šiptare na kosovo Albance u Albaniju i to je to.