NAPADNUT SVEŠTENIK U BARU Psovali mu srpsku majku, a onda uputili strašnu pretnju

Zapretili svim popovima u Crnoj Gori.

Crna Gora
Crna Gora, Foto: Youtube/Printscreen

Mitropolija crnogorsko-primorska pozvala je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i premijera Duška Markovića da „prestanu da crtaju mete vladikama i sveštenicima“.

- Poslednji događaj kada je napadnut sveštenik Nikola Radović ispred Parohijskog doma u Baru pokazuje da je bezbednost episkopa i sveštenika u Crnoj Gori ozbiljno ugrožena. Grupa mladića je ispred doma sveštenika Nikole počela da urliče, viče, preti. Na njegovu molbu da se raziđu i idu svojim putem, počeli su da mu psuju srpsku majku i da mu prete, pominjući da popovi uskoro više neće moći da se šetaju po Crnoj Gori. Ako tome dodamo da je najbučniji iz te grupe bio mladić islamske veroispovesti, onda vidimo svu neozbiljnost i neodgovornost na prvom mestu predsednika Đukanovića i premijera Markovića, koji crtanjem meta vladikama i sveštenicima stvaraju ambijent koji, nadamo se, niko u Crnoj Gori ne želi.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Krusevac
  24/05/2020 - 11:31
  Njima šiptari vode državu,Kad Mila skinu ili roknu procvetaće crna gora,šiptare na kosovo Albance u Albaniju i to je to.
 • Korisnik: beba
  23/05/2020 - 22:44
  Boze, ovo je strasno sta rade Crnogorci.Sram ih bilo!!!Nemaju ni casti ni morala.Studiraju u Srbiji,lece se u Srbiji, Srbija im izgradila Crnu Goru... Besramnici izdajnicki.
 • Korisnik: beba
  23/05/2020 - 22:38
  Sta reci nego olos crnogorski
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi