Daka Davidović u rukama drži snajper, a pored njega Milo Đukanović (FOTO)

Izbori u Nikšiću biće održani 14. marta, a sinoć su u tom gradu osvanuli plakati na kojima je Daka Davidović

Daka Davidović
Daka Davidović, Foto: Printscreen youtube

Miodrag Daka Davidović, crnogorski kontroverzni biznismen, koji je kapital stekao na švercu goriva i cigareta za vreme sankcija devedesetih godina, a nedavno uplovio i u političke vode, ovih dana se gromoglasno poziva na čast i na poštenje.

I dok se po Nikšiću pred predstojeće lokalne izbore predstavlja kao nekakav spasilac koji će oterati lopove iz DPS-a sa vlasti, „pošteni“ Daka hara Srbijom pustošeći naše državne firme!

Izbori u Nikšiću biće održani 14. marta, a sinoć su osvanuli plakati za Daku Davidovića u tom gradu.

Na fotografijama pomenuti Daka u rukama drži snajper, a pored njega stoji Milo Đukanović. Na plakatu stoji natpis: Ovakav Nikšić hoće!

Miodrag Daka Davidović, koji je vlasnik više preduzeća koja posluju u Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Srbiji je, prema našim saznanjima, žestoko oštetio državno preduzeće Srbija kargo a.d., koje se bavi prevozom robe železnicom!

Davidović je poznat po tome što u poslednje vreme koristi svaku priliku da najprizemnije uvredi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji navodno ruši njega i njegovu novoosnovanu stranku pred izbore u Nikšiću.

Miodrag Daka Davidović zapao je za oko srpskoj javnosti u decembru 2019. godine, kada je hicem iz snajpera ranjen ispred hotela „Kraun plaza“ u Beogradu, dok je bio u društvu vladike Joanikija. Radio je kao ekonomista u Željezari Nikšić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi