Draško Stanivuković
printskrin
Draško Stanivuković

printskrin

Draško Stanivuković, Foto: printskrin

Mladi političar se od ranog detinjstva družio s Milanom i Tatjanom Gajić, sestrama koje boluju od teške Laforine bolesti.

Tatjana je preminula u 22. godini, a njena mlađa sestra Milana (27) se i dalje lavovski bori iščekujući spasonosni lek. U mnogim akcijama prikupljanja sredstava učestvovao je i Draško Stanivuković, koji je i danas čest i rado viđen gost u domu Gajića.

Ni danas Draško ne propušta rođendan svoje najbolje prijateljice. Ove godine je rođendansko slavlje usledilo nedelju dana nakon izbora, na kojima je Draško postao gradonačelnik Banjaluke. Tada se on oglasio i na fejsbuku, a uz poruku je okačio i potresnu fotografiju.

Danas je rođendan mojoj najboljoj drugarici Milani, a za mene je prijateljstvo uvek značilo biti tu kad je potrebno. Sve ove godine, Milana moja, molimo se za tvoje zdravlje i svim životnim pobedama i uspesima. Znaš da ćemo se najviše radovati kad ozdraviš i kad zajedno pobedimo opaku Laforinu bolest. Sretan rođendan prijateljice moja – napisao je Draško Stanivuković.

Pročitajte još: