Draško Stanivuković objavio potresnu fotografiju iz detinjstva, ne biste ga prepoznali

Mladi političar se od ranog detinjstva družio s Milanom i Tatjanom Gajić, sestrama koje boluju od teške Laforine bolesti.

Draško Stanivuković
Draško Stanivuković, Foto: printskrin

Draško Stanivuković je nedavno na svom fejbuk profilu podelio potresnu fotografiju i reči upućene svojoj prijateljici iz detinjstva.

Mladi političar se od ranog detinjstva družio s Milanom i Tatjanom Gajić, sestrama koje boluju od teške Laforine bolesti.

Tatjana je preminula u 22. godini, a njena mlađa sestra Milana (27) se i dalje lavovski bori iščekujući spasonosni lek. U mnogim akcijama prikupljanja sredstava učestvovao je i Draško Stanivuković, koji je i danas čest i rado viđen gost u domu Gajića.

Ni danas Draško ne propušta rođendan svoje najbolje prijateljice. Ove godine je rođendansko slavlje usledilo nedelju dana nakon izbora, na kojima je Draško postao gradonačelnik Banjaluke. Tada se on oglasio i na fejsbuku, a uz poruku je okačio i potresnu fotografiju.

Danas je rođendan mojoj najboljoj drugarici Milani, a za mene je prijateljstvo uvek značilo biti tu kad je potrebno. Sve ove godine, Milana moja, molimo se za tvoje zdravlje i svim životnim pobedama i uspesima. Znaš da ćemo se najviše radovati kad ozdraviš i kad zajedno pobedimo opaku Laforinu bolest. Sretan rođendan prijateljice moja – napisao je Draško Stanivuković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi