Cev koja ispušta fekalije
prinstskrin
Cev koja ispušta fekalije

prinstskrin

Cev koja ispušta fekalije, Foto: prinstskrin

* Kod elitnog hotela Iberostar u Njivicama, na 50-ak metara od kupališta hotela, u more se izlivaju fekalne vode iz hotela

* U kratkom video snimku koji je dostavio medijima na oko 50-100 m od hotela vidi se prepolovljena, odnosno nedovršena cev

* Ljudi se guše u smradu

Meštanin Goran je juče tokom poslepodneva prolazio barkom pored kupališta hotela i osim izmeta koji pliva u vodi, osetio je i nesnosan smrad. 

Jako nevreme SVE RAZORILO, grom zapalio dve kuće, bukte požari, a kiša pljušti! Narod u strahu od jedne katastrofe! (VIDEO SA LICA MESTA)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 22.08.2019. 14:14 Nešto iza podneva nad Zagrebom su se nadvili crni oblaci, a uskoro su počele da sevaju munje. Čuje se jaka grmljavina, osetno je zahladilo, a počela je da pada kiša. AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 22.08.2019.

U kratkom video snimku koji je dostavio medijima na oko 50-100 m od hotela vidi se prepolovljena, odnosno nedovršena cev iz koje izlaze neprerađene fekalije i komadići toalet papira jasno su uočljivi:

- Sve to se dešava i u ovom trenutku i to u ogromnim količinama, upravo sam tuda prošao. „Elitni“ turizam u Njivicama i Herceg Novom. To je kanalizaciona cev, koliko znam pokušali su da prave neki kolektor, nisu uspeli, sve fekalije idu direktno u more - priča on.

 

Inače, plaža kod hotela Iberostar u Njivicama prema poslednjim merenjima parametara morske vode koje je uradio kotorski Institut za biologiju mora, imala je kvalitet niže klase, K2.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (2)

milovan

23.08.2019 12:30

Navalite Srbi. Uvek se znalo da vama bolje mirisu strane fekalije od domacih izletista,Banja i planina.

dragan

23.08.2019 13:03

"VISOKI TURIZAM" na crnogorski način! Srbi, samo navalite i dalje u fekaliju!