Milo Đukanović
EPA
Milo Đukanović

EPA

Milo Đukanović, Foto: EPA

Odluka DPS-a da dugogodišnji udbaš Duško Marković bude nosilac liste DPS-a na predstojećim parlamentarnim izborima, nije ništa drugo već priznanje da je car go i da gubi bitku 30-og avgusta, saopštio je predsjednik OO Nove srpske demokratije Pljevlja, Milan Mijo Lekić.

Prema njegovim riječima, donošenje ovakve odluke od strane DPS-a posle formiranja velike narodne koalicije “ZA SPAS CRNE GORE” nije nista drugo već priznanje od koga gubi bitku.

„Ova informacija na dan sv. Ilije Gromovnika udarila je u DPS kao grom iz vedrog neba. U narodu su poznate izreke: “Кad brod tone, prvi bježi kapetan” i “Кad se čovjek topi i za vrelo se gvožđe hvata.” Niti ćeš Đukanoviću pobjeći sa broda, niti ćeš se čak ni za vrelo gvožđe uhvatiti„, kazao je Lekić.

Pročitajte:

Odluka DPS-a nije nista drugo već poruka glasacima DPS-a, naglašava Lekić: Spašavajte se ko kako zna i umije, „poruka DPS-a da je propao plan Đukanovićeve vladavine, bježite sa broda svi oni koji niste okrvavili ruke i oni koji niste duboko zavukli ruke u državnu kasu.“

„I na kraju, Đukanoviću, najveći izdajniče kojeg je upamtila Crna Gora, najveći lopove kojeg je upamtila Crna Gora, konačno ste shvatili da vam je propao plan stogodišnje vladavine Crnom Gorom. Đukanoviću, da si išta znao, da te nisu na silu držali na vlasti vjekovni neprijatelji Crne Gore zbog zabadanja noža Srbiji i cjelokupnom srpskom narodu, ne bi udario na Srpsku pravoslavnu crkvu i na Boga i svece„, zaključio je Lekić.

DPS Crna gora

dps.me

DPS Crna gora, Foto: dps.me

Preporučujemo:

Komentari (2)

Milos

03.08.2020 07:36

Kako je ova opozicija u crnoj gori losa oropaganda, zar.mislite pored muslimana i albanaca koji su za DPS vi posrbice imate sanse.

Tigar

03.08.2020 13:46

@Milos - Milose, kako te nije stid? Posrbice? A vi "ispravni" ste zajedno sa tima kojima je jasno sta je cilj. Oni su ti koji nisu lojalni svojoj drzavi, hoce da je rasparcaju, zavade...meni se cini milose, da kad dodje vrijeme da se ova nikakva vlast promijeni, ti ces opet biti srbin, a mi koji smo za tebe "posrbice" ostacemo ovo sto smo, zato sto smo casni, i nacija za nas nije ekonomska kategorija pa da je mijenjamo svako malo, i prilagodjavamo potrebama siptarskih i muslimanskih koalicionih partnera