Zdravko Krivokapić
EPA/BORIS PEJOVIC
Zdravko Krivokapić

EPA/BORIS PEJOVIC

Zdravko Krivokapić, Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

Crnogorski ministri finansija Milojko Spajić i ekonomskog razvoja Jakov Milatović su sa gradonačelnikom Herceg Novog Stevanom Katićem boravili u zvaničnoj poseti Trebinju kako bi pozvali turiste iz Republike Srpske da ovog leta dođu u Crnu Goru.

To ne bi bilo ništa čudno da baš ova dva ministra nisu Republici Srpskoj zabili nož u leđa istravajući na tezi da se u Srebrenici desio genocid! Takođe, najglasniji su u inicijativi za smenu ministra pravde Vladimira Leposavića povodom njegovog pravnog mišljenja o slučaju "Srebrenica".

Milojko Spajić

printskrin

Milojko Spajić, Foto: printskrin

To što je u njihovom društvu bio i Stevan Katić govori da puleni premijera Zdravka Krivokapića podržavaju listu Demokratske Crne Gore i na izborima u Herceg Novom, kao što su u Nikšiću. Nije nepoznanica da dele iste stavove o genocidu u Srebrenici i postojanja tzv. države Kosovo. Na sajtu Opštine Herceg Novi osvanula je informacija gde je Katić srpski carski grad Prizren pripisao Republici Kosovo!

Stevan Katić, predsednik opštine Herceg Novi

printskrin

Stevan Katić, predsednik opštine Herceg Novi, Foto: printskrin

Više je nego licemerno od ovog društva što su đuture otišli u zemlju koju smatraju genocidnom. Ova uvreda za srpski narod neodoljivo podseća na paradoks odnosa Crne Gore s Rusijom. Uveli su Rusiji nove sankcije, a mole za turiste iz tog regiona! Zaista čudna strategija koju zagovara Vlada Zdravka Krivokapića pri čemu deluje potpuno zbunjeno i izgubljeno.

U jednom su vrlo sigurni i jasni - podržavaju svaki projekat koji ima za cilj blaćenje Srba i rasparčavanje teritorije Republike Srbije! Milatović i Spajić zato izgaraju da izbace Leposavića iz Vlade Crne Gore, a možda neće biti jedini ako još neki ministri budu pokušali da "srbuju". Čini se da će srpski turisti dobro razmisliti pre nego što prihvate ovaj "iskreni" poziv crnogorskih zvaničnika.

Komentari (1)

roko

18.04.2021 12:40

VIDECETE KOLIKO CE VAM SRBA DOCI SAD NA MORE PAMETNJAKOVICI BEZ NAS STE PREKRIZENA NULA. NI ULJA NI SECERA NE BI IMALI DA NE UVOZITE OD NAS...A VAMO SE NESTO KOCOPERITE PST!!!!!