Milo Đukanović
Ilustracija
Milo Đukanović

Ilustracija

Milo Đukanović, Foto: Ilustracija

Medojević u pismu tvrdi da postoje “zabrinjavajući javni nastupi" Mila Ðukanovića koji, kako kaže, "najavljuje formiranje paravojnih formacija i preti da će biti spreman da inicira nasilje i izazove oružane sukobe u Crnoj Gori”, prenosim CDM.

Da li će Milo Đukanović započeti građanski rat?

 

Medojević navodi i da je kao član skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost, bio u prilici da se neposredno upozna sa obimom, “snagom i brojnošću balkanske konfederacije organizovanog kriminala čije je sedište u Crnoj Gori i koja predstavlja pretnju bezbednosti i širem regionu, ali i Evropi i na globalnom nivou".

Jens Stoltenberg, NATO

Tanjug

Jens Stoltenberg, NATO, Foto: Tanjug

U pismu tvrdi i da ova organizacija stoji iza šverca kokaina, cigareta, oružja i pranja novca kojim se finansiraju najmoćnije terorističke organizacije sveta.

Milo Đukanović

Printscreen

Milo Đukanović, Foto: Printscreen

Medojević ukazuje i da je "u ovom osetljivom trenutku kada počinje tranzicija vlasti" od suštinske važnosti sačuvati mir i stabilnost.

On smatra i da je u Crnmoj Gori neophodno odmah krenuti u depolitizaciju i profesionalizaciju vojske.

Komentari (5)

Snežana

20.09.2020 13:27

Pre će pobeći, ako se bilo kakav proces pokrene i ukinu mu imunitet

Perun

20.09.2020 14:56

Ja se nadam da će svi narodi Crne Gore shvatiti koliko je besmisleno prolivati i vodu a kamo li krv za političare i njihove interese. Ugledajte se na mladog Dritana koji je pokazao kako pametan i mudar čovek može da se uzdigne iznad nacionalizma i ostalih pošasti koje su zarazile Balkan. Svi smo mi Balkanci, koje god vere i nacije bili i moramo živeti jedni da drugima u miru i slozi.

jovica

20.09.2020 15:29

ma kakve komite i bakraci, ne moze da se kontrolise od kokaina, pobeci ce taj, u sustini je on kukavica videcete...

Samu

20.09.2020 17:18

Mozete vi velikosrbi poljubiti Mila u rosno d...pe.

zoran

20.09.2020 17:27

Nitko ne zna šta će Milo uraditi..pričaju gluposti.