Milo
Alo.rs
Milo

Alo.rs

Milo, Foto: Alo.rs

Duško Knežević, čovek do kojeg je Milo godinama pokušavao da se dokopa, a koji je nedavno skinut sa crvene poternice Interpola, za naš portal ističe da Đukanović ima dve opcije za beg.

- Prva opcija su mu Ujedinjeni Arapski Emirati, gde se nalazi njegov prijatelj Šinavatra, takođe begunac. Drugo moguće mesto je Argentina, gde je velika crnogorska dijaspora. Prednost Argentine za njega je činjenica što ta zemlja ne isporučuje ljude sa poternica - rekao je Knežević za Alo.rs.

Gde će pobeći Milo?

 

Taksin Šinavatra osuđen je u svom rodnom Tajlandu zbog korupcije, kao i njegova sestra Jingluk, a oboje su bili premijeri svoje države. Za to ipak nisu odslužili ni dan kazne. Bežali su preko pola sveta, i privremeno utočište pronašli na Balkanu. U malenoj Crnoj Gori, brat Milo im je bacio uže spasa i izvukao ih na obalu gde im je dao i državljanstvo. Mnogi smatraju da je došlo vreme da se oduže svom domaćinu.

U izgnanstvo, baš kao ni u goste kod starog prijatelja, se ne ide tek tako, pa se i Milo izgleda dobro pripremio za svoje putešestvije. Prema rečima našeg sagovornika, imaće dovoljno za čast!

Duško Knežević čita novine

privatn arhiva

Foto: privatn arhiva

- Njegovo bogatstvo je prema mojim procenama oko milijardu evra, zajedno sa nekretninama i novcem koji je prebacio na familiju - kaže za naš portal Duško Knežević.

Komentari (7)

Trig

20.09.2020 20:59

Argentina 100%,tamo su bezali svi nacisti '45-te.Tamo ce i ovaj fasista.

Dragan

21.09.2020 11:59

@Trig - Zasta ce tako daleko pa on je zaduzio Tacija i Haradinaja ,KOSOVO je njegov buduci dom i tako ce moci da buricka po Crnoj Gori . Ostace njegovi pajtasi i pomoci ce da se napravi VELIKA ALBANIJA. Milo ce promeniti veru i ime pa ce pstati Siptar

Komandant 1001

21.09.2020 01:11

Kada ova Vlast dobro zna za Milovu rabotu što čekaju da beži...šta to ne hapse, pa lepo par godina suđenja a onda do kraja života Milo da uživa na Spužu !!!

Đetić

21.09.2020 02:46

Što se babi tilo, to joj se i snilo....

Miki

21.09.2020 06:56

Nema šume valjda ima pečine

Novak

21.09.2020 12:20

Ja sam citao da ima tri milijarde.

pinokio535

21.09.2020 16:50

ako se pravda zeli ne vidim problem da se sve nekretnine prebacene na familiju ispitaju i onda lepo konfiskuju. A i ako pobegne u Argentinu , OK oni ne isporucuju , ali od metka ga nemogu zastititi . Pustis profi ubicu a za vreme dok ga ne ubije ubici uzmes porodicu kao taoce i resen problem . Posle ubicu nagradis . I svi zadovoljni . Ako iznajmis pravog profesionalca , Milu su dani odbrojani , nema mu spasa .