NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Mlada umrla na svadbi! Ivana poručila pesmu od Lukasa "POČNITE BEZ MENE" i pala mrtva!

Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Venčanje, mlada, venčanicca, svadba, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ivana Blagojević (24) preminula je na svojoj svadbi 28.09.2008. godine u Bratuncu nekoliko časova posle venčanja! Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu „Počnite bez mene" Ace Lukasa, i srušila se nasred restorana naočigled više stotina zvanica! Ivana je ostala na mestu mrtva, a lekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara!

Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj te 2008. godine preraslo je u tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla „da" svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.

Drago Blagojević kroz suze kaže da još ne može da se pomiri s činjenicom da njegova Ivana nije živa!

- Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mesecima se pripremali. Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće - kaže Blagojević.

On dodaje da je veselje počelo u nedelju ujutro i da je Ivana sve vreme bila vesela.

- Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Venčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu bivše „Kartonaže" u Bratuncu, gde se nalazi restoran. U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica. Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli. Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pesmu „Počnite bez mene" Ace Lukasa. Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvestila od umora. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa - ispričao je tada Blagojević.

Drago naglašava da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: kum perica
  04/11/2018 - 03:48
  ali je pre svadbe povukla 3 linije
 • Korisnik: Tekila
  03/11/2018 - 20:08
  Ljudi,bog to sve namesta i odlucuje.Visa sila.Nekom podari pamet,nekom zdravlje nekom bedu bolest i nista se tu ne moze.Neko ni jedan jedini dan u zivotu nema bezbolan.
 • Korisnik: Ana
  03/11/2018 - 18:27
  Strasno,mada mora da je imala neki problem koji nije dijagnostikovan na vreme.Meni su tek u 28.godini otkrili srcanu manu(utvrdili kasnije da je urodjena),a nikakve tegobe nisam imala.
 • Korisnik: Acoa
  03/11/2018 - 18:05
  Nije joj se udavalo za tog lika.
 • Korisnik: Vrabac Podunavac
  03/11/2018 - 17:57
  Stvarno su počeli bez nje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA