BRUTALNO UBIJENA SRPKINJA U HERCEG NOVOM Najpre je oteo, skinuo 15.000 evra sa računa, nakon toga joj pekao delove tela, i na kraju MONSTROUZNO SPALIO!

Policija uhapsila jednog od dvojice osumnjičenih za likvidaciju Ljiljane Simić u Herceg Novom

Policija Crna Gora
Policija Crna Gora, Foto: Printscreen/YouTube

Policija uhapsila jednog od dvojice osumnjičenih za likvidaciju Ljiljane Simić u Herceg Novom

Ugljenisano telo Ljiljane Simić (54), koja je nestala 6. septembra u Crnoj Gori, na dan kad je trebalo da se vrati u Kanadu, pronađeno je kod Herceg Novog. Za svirepi zločin osumnjičena su dvojica muškaraca - jedan je uhapšen veoma brzo, dok je drugi priveden jutros u Republici Srpskoj, prenosi Kurir. 

Stravičan zločin nad državljankom Kanade srpskog porekla otkrili su meštani koji su išli po drva u šumu, a telo je nađeno u nepristupačnom delu - zaseoku Lazarevići kod sela Mokrine.

Potraga za Zoranom

- Radomir Delić, državljanin Bosne i Hercegovine, uhapšen je u subotu i sumnjiči da je bio saučesnik u ubistvu Simićeve, dok se za direktnim počinocem Zoranom Matićem (47) traga i sumnja se da je pobegao u Foču - kaže izvor i dodaje:

- Pretpostavlja se da su njih dvojica poznavala Ljiljanu, jer je navodni motiv ovog svirepog ubistva novac. Prema SIM kartici, ubijena je nakon sletanja na aerodrom u Podgoricu iz Kanade vodila duge razgovore s Matićem i zasad se ne zna u kom odnosu su oni bili. Snimljen je i da je tri noći nakon nestanka ulazio u njen stan.

Prema rečima izvora iz crnogorskih medija, Matić je čak vozio i Ljiljanin džip.

- "Nisanom" je dolazio na jednu pumpu i pokušao da plati njenom karticom, ali je odbijena i platio je kešom. Naime, na snimku s pumpe se vidi da je na suvozačevom mestu ženska osoba, ali se, nažalost, ne zna da li je to bila Ljiljana - kaže izvor i dodaje:

- Ljiljana je, inače, rodom iz Kragujevca, ali već decenijama je živela i radila u Kanadi. Naime, imala je stan u Crnoj Gori već nekih pet godina i ovaj put je došla kako bi ga prodala i kupila manji stan, o čemu se navodno i dogovorila s agentima za nekretnine.

Opekotine po telu

Pretpostavlja se da je Ljiljana prvo prebijena, zadavljena, a zatim spaljena.

- Sumnja se da je ubijena odmah nakon što je prijavljen nestanak. Kada su je pronašli, na njenom telu bile su vidljive opekotine glave i ruku. Klupko ovog zločina počelo je da se odmotava kada je Ljiljanin bivši muž kontaktirao sa nadležnima u Kanadi, Srbiji i u Crnoj Gori.

- Ljiljanu su komšije poslednji put videle s koferima 5. septembra kako napušta stan. Uplatila je avionsku kartu 6. septembra kako bi krenula iz Dubrovnika preko Minhena za Toronto i tu joj se gubi svaki trag. S njene kartice podignuto je 15.000 evra i prodat je džip "nisan" s kanadskim tablicama - rekao je za medije Zoran Krstanović, Ljiljanin bivši muž.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi