Zoran Lazović
screenshoot/Youtube
Zoran Lazović

screenshoot/Youtube

Zoran Lazović, Foto: screenshoot/Youtube

Petar Lazović, sin Zorana Lazovića, zaposlen u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije (SBPOKK), redovno održava kontakt sa Radojem Zvicerom, vođom Kavačkog klana.

Nedavno je mlađi Lazović bio počasni gost na slavi Radoja Zvicera, čime je još jednom potvrđeno da njegov otac Zoran, formalno i suštinski stoji iza formiranja ovog kriminalnog klana. Prema operativnim podacima nekoliko službi, Petar Lazović komunikaciju sa Radojem Zvicerom svakodnevno ostvaruje preko kriptovanog telefona, a ona je u poslednje vreme usmerena u pravcu obračuna sa liderima DF- a Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem koji im remete planove i žestoko se protive ostanku Lazovićevih kadrova u bezbednosnom sektoru.

Bezbednost Andrije Mandića i Milana Kneževića dodatno je ugrožena nakon njihovih poslednjih pres konferencija na kojima su javno prozivali Zorana Lazovića za njegove veze sa kavačkim klanom, ali i za logistiku koju je njegov sin Petar pružao Velji Belivuku prilikom dolaska u Crnu Goru.

Prema našim pouzdanim informacijama, cilj Lazovićevog klana je izazivanje bezbednosnog haosa u Crnoj Gori onog trenutka kad bude smenjen sa pozicije zamenika direktora policije, i konačni obračun sa Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem.

Nedavno je o tome govorio i GST Milivoje Katnić tako što je Zorana Lazovića označio kao najboljeg policajca na Balkanu iskazujući strah šta će se desiti sa Crnom Gorom ako on bude udaljen iz policije.

Podsećamo da su upravo lideri DF- a inicirali izmene tužilačkih zakona kako bi otpočeli demontažu sprege organizovanog kriminala i specijalnog tužilaštva na čijem čelu je Milivoje Katnić koji je u kumovskim vezama sa Zoranom Lazovićem.

Pročitajte i: